Chris Brown ryster på hovedet af voldsanklager

mandag d. 4. januar 2016 kl: 13. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Chris Brown tager det ikke så tungt, selv om han i weekenden blev anklaget for at overfalde en kvindelig fan. Foto: Richard Shotwell.

Chris Brown tager det ikke så tungt, selv om han i weekenden blev anklaget for at overfalde en kvindelig fan. Foto: Richard Shotwell.

Chris Brown tager det ikke så tungt, selv om han i weekenden blev anklaget for at overfalde en kvindelig fan.

Chris Browns voldelige overfald på Rihanna kom til at hjemsøge ham igen, da sangeren i weekenden blev anklaget for at have slået en ung kvinde og stjålet hendes telefon.

Den voldsomme episode, der udspillede sig på et hotel i Las Vegas, handlede angiveligt om, at kvinden forsøgte at tage et billede af verdensstjernen, hvilket fik ham til at reagere med noget håndfaste midler.

Skandale-sangstjerne slår til igen: Anholdt efter koncert

Da politiet ankom til hotellet var “Run It!”-sangeren over alle bjerge, men en talsmand udtalte senere, at han var en mistænkt i sagen.

– Politiet i Las Vegas har ikke hørt fra hr. Brown i forhold til denne sag, der stadigvæk efterforskes. Det bliver anset som en sag om tyveri og legemsbeskadigelse, hvor hr. Brown er mistænkt, stod der i politiets pressemeddelelse ifølge People Magazine.

Bekymrer sig ikke om efterforskningen

Den 26-årige R&B-musiker bekymrer sig dog tilsyneladende ikke alt for meget om politiets efterforskning.

– Jeg kommer til at blive stinkende rig efter alle de søgsmål, jeg sender til de vanvittige personer, der lyver om mit navn. Godt nytår! Det er tid til at blive voksne for nogen af os, skriver Brown i et Instagram-opslag ifølge magasinet Billboard.

Browns manager, der går under navnet Mike G., var også ude med riven efter den anklagende kvinde og de nyhedsmedier, der bragte historien.

Politiet fandt intet våben hos skandaleramt sanger

– De kanaler, der pustede liv i historien og gav denne løgner hendes 15 minutters berømmelse, burde skamme sig. Jeg ved ikke, hvad der er mest foragteligt: Nyhedsmedierne, der gjorde dette til deres hovedhistorie eller kvinden, der vil spille rollen som offer for at få falsk berømmelse.

/ritzau/Underholdning

Del din kommentar

Forsiden lige nu