Chris Brown tilbageholdt i lufthavn i bizar sag

torsdag d. 23. juli 2015 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Rapperen Chris Brown har flere gange været i karambolage med myndighederne.

Rapperen Chris Brown har flere gange været i karambolage med myndighederne. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Chris Brown aflyste sidste nytår en koncert i Filippinerne, og derfor blev han tilbageholdt i lufthavnen onsdag.

Chris Brown måtte sidste nytår aflyse en koncert i Filippinerne, angiveligt fordi han ikke kunne finde sit pas, og det fik bizarre konsekvenser for den 26-årige rapper onsdag.

Den Grammy-vindende rimsmed gav koncert i landets hovedstad, Manila, tirsdag, men da han skulle rejse ud af landet dagen efter, nægtede immigrationskontrollen i Manila lufthavn Brown at forlade Filippinerne i sit privatfly.

Skandale-sangstjerne slår til igen: Anholdt efter koncert

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Arrangørerne bag koncerten var stadig så rasende over Browns sidste øjebliks aflysning, at de ville retsforfølge rapperen for at svigte de 55.000 publikummer, der var klar til at hoppe ind i det nye år til tonerne af Browns sange.

– Efter at være blevet betalt gennemførte Brown ikke koncerten til stor skade for arrangørerne, skriver advokaten for koncertstedet ifølge nyhedsbureauet.

Talspersonen for immigrationsmyndighederne i Filippinerne, Elaine Tan, sagde onsdag, at man på opfordring af justitsministeriet i landet undersøgte anklagerne:

– Lige nu prøver vi at undersøge, om der er en straffesag mod de pågældende personer, det lød det fra hende.

Men senere viste det sig, at der ikke var hold i sagen, og Brown måtte derfor gerne forlade den asiatiske østat.

– Det var en misforståelse, som der siden er blevet ryddet op i, siger Browns talsperson, Nicole Perna uden at komme nærmere ind på detaljerne.

– Chris rejser til Hongkong for at fortsætte sine planlagte koncerter, tilføjer hun.

Politiet fandt intet våben hos skandaleramt sanger

Den skandaleombruste rapper har flere gange været i klammeri med forskellige myndigheder og har blandt andet en voldsdom for at slå sin ekskæreste, sangerinden Rihanna, til blods.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu