Chris Browns hjem udsat for røveri

torsdag d. 16. juli 2015 kl: 7. 18 Af: Ritzau Fokus
 
Sangeren Chris Brown var ikke hjemme, da tre bevæbnede mænd brød ind i hans hjem i Los Angeles onsdag nat.

Sangeren Chris Brown var ikke hjemme, da tre bevæbnede mænd brød ind i hans hjem i Los Angeles onsdag nat. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Tre bevæbnede mænd brød onsdag ind i sangeren Chris Browns hjem i Los Angeles, hvor de lukkede en kvinde inde i et skab.

Sangstjernen Chris Brown kom onsdag hjem til en meget ubehagelig overraskelse.

Skandale-sangstjerne slår til igen: Anholdt efter koncert

Ifølge politiet i Los Angeles brød tre bevæbnede og maskerede mænd ind i sangerens hjem klokken 2.00 onsdag nat. Det skriver The Washington Post.

Politibetjent Liliana Preciado fortæller, at Chris Brown ikke var hjemme, da røveriet fandt sted. I hjemmet opholdte et kvindeligt familiemedlem, der formodes at være en tante, sig.

De maskerede mænd lukkede kvinden inde i et skab, mens de endevendte huset og gennemsøgte det for værdigenstande. Det er endnu ukendt, hvor meget røverne slap af sted med, men politiet kunne afsløre, at de både havde fået fat i penge og personlige ejendele.

Politiet ved ikke, hvor længe kvinden endte med at sidde fanget i skabet.

Det er ikke første gang, at “Ayo”-sangeren får uønsket besøg. I maj brød en ung kvindelig stalker ind i Chris Browns hjem i Agoura Hills.

Den 21-årige kvinde kom i politiets varetægt fire dage efter episoden, og hun nægtede sig skyldig i vandalisme, stalking og tyveri.

Politiet fandt intet våben hos skandaleramt sanger

Politiet har endnu ikke givet nogen officiel beskrivelse af de tre mænd, der alle havde et håndvåben med ved indbruddet onsdag.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu