Chris Hemsworth overfuset i fængslet

mandag d. 7. december 2015 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Chris Hemsworth er kendt for sin portrættering af den nordiske gud Thor.

Chris Hemsworth er kendt for sin portrættering af den nordiske gud Thor. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Skuespilleren Chris Hemsworth troede, hans tilstedeværelse ville gå ubemærket hen, da han forberedte sig til en ny rolle som kriminel.

Skrigende fans hviner i vilden sky, når de ser Hollywood-stjernen Chris Hemsworth, og samme flatterende tilråb mødte også skuespilleren, da han tog en tur bag tremmerne.

Den 32-årige australier besøgte et fængsel for at forberede sig til sin kommende rolle i dramaet “Blackhat”, hvor han spiller hackeren Nicholas Hathaway, der løslades mod at hjælpe myndighederne med at bekæmpe cyberkriminalitet.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

– Hele filmholdet var med inde for at se, hvordan livet er bag murene i et fængsel og for at tale med de indsatte, som også ville snakke med os, fortalte Hemsworth for nylig i “The Graham Norton Show”.

– Jeg har aldrig været i et fængsel før, så jeg antog, at de ikke havde lov til at se film, og at de da slet ikke havde set nogen af mine, lød det videre fra filmhelten.

Kendt i rollen som guden Thor

Hemsworth er kendt fra rollen som den nordiske gud Thor i franchise-succesen af samme navn, og derfor havde han stadig beholdt karakterens signaturlook med sin lange hestehale, men skjulte lokkerne under en hat.

– Betjentene bad mig om at tage den af, men jeg troede, jeg alligevel ikke ville blive genkendt, fordi fangerne helt sikkert ikke havde set filmen.

– Men i det øjeblik, jeg gik forbi cellerne, råbte og skreg de “Thor! Hey, Thor er her! Vis os din hammer! Kom ind og hyg dig med os, skatter!”, berettede actionbøffen om besøget.

– Jeg prøvede at gøre mig så ubemærket som muligt, men de råbte af mig fra højre og venstre, sukkede stjernen.

Dansk instruktør laver krigsfilm på amerikansk

Hemsworth’ anstrengelser kan ses fra 15. januar næste år, når “Blackhat” får dansk biografpremiere, og inden da kan Hollywood-hugget ses i dramaet “In the Heart of the Sea” fra 10. december.

ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu