Chris Martin: Derfor er ekskonen med på album

lørdag d. 21. november 2015 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Gwyneth Paltrow har tidligere blandt andet luftet sit sangtalent i filmen “Country Strong” fra 2010, hvor hun spiller den fallerede countrysangerinde Kelly Canter. Foto: Dan Steinberg/DAN STEINBERG/INVISION/AP

Coldplay-forsangeren Chris Martin har inviteret ekskonen med på bandets nye plade.

De gik “bevidst” fra hinanden i 2014. Men når Chris Martin udkommer med sit nye Coldplay-album i december, er han og ekskonen Gwyneth Paltrow atter forenet – i hvert fald i musikken.

Ariana Grande til Manchester-fans: -Tak for at være stærke

Den 43-årige skuespiller synger nemlig med på nummeret “Everglow”, som er en ballade om den evige gnist i parforholdet. Og det er ikke helt tilfældigt, at det netop er Paltrow, der lægger stemme til den sang. Det fortæller sangeren til The Wall Street Journal.

– Alle, der er blevet bedt om at synge på vores album, spiller en vigtig rolle i vores liv, siger Chris Martin til avisen.

Selvom Martin og Paltrow valgte at gå fra hinanden efter mere end ti års ægteskab, har de to da også fortsat været tæt forbundne i deres fælles opdragelse af børnene Apple og Moses.

Mange gæster på albummet

De to børn, som er henholdsvis 11 og ni år har også fået lov til at give deres bidrag til farmands nye musikplade. Sammen med et antal andre familiemedlemmer til bandet synger de kor på flere af albummets numre.

– Uden at lyde alt for hippieagtig er det, som jeg prøver at lære her i livet, at alle mennesker har en særlig værdi, siger Chris Martin, hvis nuværende kæreste, skuespilleren Annabelle Wallis også synger på pladen.

Desuden bidrager Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo og Merry Clayton til albummet.

50.000 indleder mindekoncert med et minuts stilhed

“A head full of dreams” er Coldplays syvende studiealbum. Albummet vil være tilgængelig fra 4. december 2015.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu