Chris Martin gav millionklaver til skuespillerinde

fredag d. 21. august 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Chris Martin har været forsanger i bandet Coldplay siden 1997. De har blandt andet været forbi Parken og Roskilde Festival flere gange.

Chris Martin har været forsanger i bandet Coldplay siden 1997. De har blandt andet været forbi Parken og Roskilde Festival flere gange. Foto: FLINDT MOGENS/free

Coldplay-forsangeren bød på og vandt Alicia Keys’ berømte klaver på auktion, men gav det til en amerikansk rapper og skuespiller.

I musikvideoen til New York-hyldesten “Empire State of Mind” sad Alicia Keys bag et smukt klaver, hvor New Yorks skyline var afbilledet. Sangen, der også havde rapperen Jay-Z på vokal, blev et kæmpe hit, og det var nok en af grundene til, at netop det klaver var eftertragtet, da Alicia Keys holdt en velgørenhedsauktion.

Forholdet er slut: Coldplay-sanger skilt

Den 45-årige sanger og skuespiller Queen Latifah fortalte nemlig en hidtil ukendt historie til talkshow-værten Jimmy Kimmel, da hun tonede frem på skærmen for at promovere sin nye film “Bessie”.

– Jeg sad ved siden af denne her hvide fyr, som jeg ikke kendte. Men han virkede cool og afslappet. Så siger han “vil du havde det klaver?” og jeg svarer “ja, lad os da byde på det!”. Så vi begynder at byde på det, og vi får det op på 150.000 dollar (996.000 kroner), fortæller Queen Latifah i showet Jimmy Kimmel Live.

Queen Latifah er stadig ikke klar over, hvem hendes sidemand er, da han betaler to tredjedele og hun betaler den sidste tredjedel på 50.000 dollar for klaveret.

– Vi betaler for det, og så finder jeg ud at, at den fyr jeg sidder og byder sammen med er Chris Martin fra Coldplay, fortæller hun begejstret.

– Og så giver han mig klaveret bagefter. Han er virkelig en alletiders og god fyr, siger hun om den 38-årige brite.

Coldplay-forsanger besøgte kræftramte danske unge

Pengene fra Alicia Keys’ velgørenhedsauktion gik til organisationen Keep a Child Alive, som behandler og støtter børn og familier, der er ramt af hiv.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu