Skruk Christiane drømmer om flere børn

torsdag d. 27. april 2017 kl: 11. 19 Af: Ritzau Fokus
Christiane Schaumburg-Müller drømmer om flere børn
Christiane Schaumburg-Müller blev mor til sønnen Constantin som 34-årig. Nu drømmer hun om flere børn. Foto: Scanpix/Thomas Lekfeldt

Tv-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller drømmer om en hel søskendeflok til sønnen Constantin.

På de sociale medier ser hun ud til at klare livet som mor til perfektion.

Men hvordan Christiane Schaumburg-Müllers tilværelse ser ud bag facaden, holder tv-værtinden normalt for sig selv.

TV2 afslører: -Derfor får Christiane comeback

Onsdag aften kunne fans og nysgerrige danskere dog få lov til at komme lidt tættere på den blonde iværksætter, da Christiane Schaumburg-Müller gik live på Facebook for sit livsstilsmedie ChriChri.

“At blive mor”

Under temaet “at blive mor” kunne interesserede stille spørgsmål direkte til “Vild med dans”-værten, som svarede så ærligt, hun kunne.

I videoen afslørede Christiane Schaumburg-Müller blandt andet, at hun og rapperen Liam O’Connor, der blev forældre til sønnen Constantin i september 2016, drømmer om flere børn i fremtiden.

– Det vil jeg vildt gerne. Jeg kommer selv ud af en søskendeflok, og jeg synes, den største gave, jeg kan give min søn, er søskende, fortæller hun i videoen.

– Liam havde håbet på irske tvillinger – altså børn, hvor der kun er et år imellem. Det kommer ikke til at ske, for den tid er gået. Men vi vil gerne have tre børn, tilføjer hun.

Ikke gravid i første hug

Tv-værtinden blev mor som 34-årig, og tilsyneladende blev hun ikke gravid i første hug.

– Jeg er jo lidt oppe i årene, så let har det i hvert fald ikke været, lød svaret fra Christiane Schaumburg-Müller, da hun blev spurgt ind til sin graviditet.

“2900 Hapiness”-skuespillerinden fik derudover fortalt, at hun ikke ammer, at hun har en barnepige til at hjælpe sig i hverdagen, og at hun ikke har ændret sig synderligt, efter at hun er blevet mor.

Comeback-dansevært: Der er et ekstra pres

Se hele Christiane Schaumburg-Müllers livevideo her:

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu