Christiane Schaumburg-Müller sejrede til sidst

lørdag d. 25. maj 2013 kl: 13. 59 Af: Kendte.dk NY
 
Christiane vandt over SEogHØR. - Foto: facebook

Christiane vandt over SEogHØR. – Foto: facebook

Christiane Schaumburg-Müller vand kampen mod ugeblads giganten SEogHØR da en sag om krænkelse var for retten.

Pressenævnet har pålagt Se og Hør at offentliggøre en kritik af flere punkter, som bladet gjorde sig skyldig i i en artikel om skuespilleren og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller.

Baby-lykke: Christiane og Liam er blevet forældre

Kopieret Caroline Fleming
Nævnet, som Schaumburg-Müller havde klaget til, mener, at bladet har krænket hende ved at påstå, at hun havde kopieret kollega Caroline Flemings strømebukse-linje, ‘Beautiful Legs by Caroline Fleming’, med sin variation, der går under navnet ‘Loved by CSM’. .

Påstod at Christiane stjal tv-program
Desuden hævdede ugebladet, at Christiane Schaumburg-Müller havde stukket ‘eks-veninden’ i ryggen ved at sige ja til et dating-program på SBS TV, som hun havde udarbejdet i samarbejde med Caroline Fleming. Og for at gøre tingene endnu værre skulle tv-værten også have forsøgt at overtage Caroline Flemings job som vært på programmet ‘Danmarks Næste Topmodel’.

Christiane skrækslagen efter nærdødsoplevelse

Christiane blev krænket af SEogHØR
Alle påstandene blev fremsat uden forsøg på at indhente kommentarer fra Christiane Schaumburg-Müller, og det får bladet nu kritik for af pressenævnet, og Se og Hør pålægges at offentliggøre kritikken under overskriften: ‘Pressenævnet kritiserer Se og Hør for at krænke Christiane Schaumburg-Müller’.

Kilde: Ekstrabladet

Del din kommentar

Forsiden lige nu