Christiane: Skøn trods naturens påvirkning

søndag d. 6. oktober 2013 kl: 9. 30 Af: Ritzau Fokus
 

Hele sit liv har Christiane Schaumburg-Müller været omringet af folk, der kiggede på hende.

Man siger, at skønhed kommer indefra. Den hopper tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller dog ikke umiddelbart på.

– Jeg føler mere, at sundhed kommer indefra. Når du er sund, så stråler din hud mere, du får mere glans i øjnene og du vil automatisk føle dig mere lækker, siger hun.

Baby-lykke: Christiane og Liam er blevet forældre

– Men jeg kan ikke fjerne mine pigmentforandringer ved bare at tænke, at de er væk. Eller en bums. Men man kan eddermame hjælpe det på vej med noget makeup, siger hun.

Det meste af sit liv har hun brugt i kredse, hvor skønheden på mange måder er en forudsætning. Først som danser i musikvideoer, og siden som skuespillerinde og tv-vært på programmer som Vild med dans og Det Store Datingshow.

Nu kan hun også kalde sig forfatter. Fredag udkommer nemlig hendes skønhedsbibel, Christianes Beautybog, med tips om håropsætninger og makeup og hudpleje.

Som et af Danmarks kendte ansigter, er hun vant til, at der bliver kigget nøje på hende – både på de røde løbere og i supermarkedet. Og det er – trods makeup og lækkert hår – ikke altid, at det er lykken.

– Jeg har altid været i en verden, hvor man bliver kigget på. Og det er hårdt, når man har det dårligt. Det er dejligt, når man har det godt, men hvis man er stresset eller går igennem noget, hvor man bare ikke orker det, så er det hårdt at skulle smile alligevel, siger hun.

– Men jeg tænker tit, at jeg jo ikke er den eneste, der skal gøre det på arbejdet. Det skal skolelærere for eksempel også. De er også på hele tiden, og de kan heller ikke møde op og have en dårlig dag, siger hun.

Men når hun holder fri, så holder hun fri.

– Jeg er fuldstændigt ligeglad med, om jeg tager mig godt ud, når jeg ikke er på arbejde. Jeg kan sagtens gå på gaden i grimt joggingtøj, der ikke matcher og ingen makeup, siger hun.

Som 25-årig brød Christiane Schaumburg-Müller for alvor igennem som Mercedes i tv-serien “2900 Happiness”.

Nu runder hun snart de 32, men skønhed og alder kan sagtens gå hånd i hånd, mener hun.

– Jeg kan godt lide at blive ældre. Kæft, det var sjovt at være barn, kæft, det var sjovt at være teenager og at være i 20’erne. Og hold kæft, hvor er det fedt at være i 30’erne. Jeg glæder mig til 40’erne, siger hun.

– Faktisk var jeg vildt glad, da jeg fyldte 30. Jeg føler sgu, at jeg har det godt. Det er ikke begyndt at hænge endnu. Eller, altså, røven sidder ikke dér, hvor den har siddet engang. Men den kan sikkert trænes derop, siger hun og bryder ud i et af sine karakteristiske grin.

– Man får det bare bedre med sig selv med alderen. Man falder ligesom på en eller anden måde på plads, siger hun.

Christiane skrækslagen efter nærdødsoplevelse

Christianes Beautybog udkommer fredag den 4. oktober.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu