Christiane tudede: Her er L.O.C.s barselsgave

tirsdag d. 4. oktober 2016 kl: 10. 28 Af: Elo Christoffersen
til BT f Voice - Danmarks største stemme 2012 Finale. TV2 tilalle
L.O.C. sparede ikke på noget, da Christiane Schaumburg-Müller fik en barselsgave. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix (Arkivfoto)

Christiane Schaumburg-Müller troede L.O.C. havde glemt barselsgaven, men forleden morgen lå den ved morgenbordet. Og rapperen havde ikke sparet på noget.

Rapperen L.O.C. sparede ikke på noget, da han gav Christiane Schaumburg-Müller en barselsgave. Det var en ring med to diamanter og en safir:

– Liam anede ikke at man skulle give en barselsgave til en når man havde født – så det sørgede jeg for at hinte i ni måneder. Jeg troede faktisk han havde glemt det, da jeg ikke fik nogle på selv dagen – men så en morgen lå denne her ved morgenbordet!!! Og så blev der ellers tudet fra min side, skriver Christiane Schaumburg-Müller i en kommentar til billedet, som hun har delt på Instagram.

Første smugkig til årets julemusical

Diamanterne i ringen symboliserer i følge Christiane mor og far, mens safiren står for parrets lille dreng.

Hun har dog ikke haft ringen på endnu:

– Mine fingre stadig ikke er deres normale strørrelse. Men sveder MAX om natten så mon ikke snart det vand er helt ude, der er i hvert fald ingen dobbelthage længere og mine sko passer jeg også igen, skriver Christiane Schaumburg-Müller.

Sønnen blev født den 25. september.

Se billedet af ringen nedenunder…

🔵 Liam anede ikke at man skulle give en barsels gave til en når man havde født – så det sørgede jeg for at hinte i 9 måneder (fantastisk tradition By The Way) … Jeg troede faktisk han havde glemt det da jeg ikke fik nogle på selv dagen – men så en morgen lå denne her ved morgen bordet!!! Og så blev der ellers tudet fra min side! Er lidt emotionel efter Constantin er kommet til verden. Det er en ring med to diamanter en til mor og far og så en safir til lillemanden – stenen siges at Styrke tro, visdom og retfærdighed. Giver koncentration, så man bedre kan finde sin livsopgave, og den befordrer renhed i tanke såvel som i handling. 🔵 @halberstadtdk PS: har den ik på endnu fordi mine fingre stadig ikke er deres normale str ! Men sveder MAX om natten så mon ikke snart det vand er helt ude, der er i hvert fald ingen dobbelthage længere og mine sko passer jeg også igen – kun fingrene mangler -)))

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu