Christina har fået ny stil

tirsdag d. 9. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Christina Aguilera har atter ændret sin stil, denne gang til det bedre alt efter hvem man spørger. Christina er lige nu "down under", i Australien, hvor hun er på turné, og hvor hun for første gang viste sin nye stil frem. Til et pressemøde havde den 22 årige Christina en flot trendy hat på, en stribet habitjakke og nogle pæne bukser på. En helt ny side af Christina man ikke har set før. Pigen man så i sexede outfits i forbindelse med albummet Stripped og specielt sangen Dirrty, er helt forsvundet nu. Håret har hun også ændret på. Istedet for det kulsorte hår, har hun fået knaldrøde striber i til at peppe det lidt op.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

Da hun blev spurgt om hendes stadig skiftende image siden Genie In A Bottle i 1999, svarede hun: "Jeg kan ikke være den samme ånd i flasken som jeg var dengang, så ånden er lidt ude af flasken nu."

Christina er lige blevet nomineret til fem grammyer, blandt andet for Bedste Kvindelige Pop Vokalist, og hun kæmper mod stjerner som Kylie Minogue og Kelly Clarkson. Christina regner stærkt med at slå Kylie til Grammy uddelingen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu