Christina mister hår

mandag d. 10. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Christina Aguilera har fået skaldede pletter i hovedbunden. Ifølge vidner var Christina ude at spise med nogle venner i Los Angeles. Den 22 årige sangerinde havde glemt at dække en skaldet plet i hovedbunden til inden hun tog hjemmefra. Det er et faktum at når man får forlænget sit hår, så kan man få skaldede pletter der, hvor håret er sat fast til hovedbunden. Dreadlocks og stramme afro fletninger kan gøre det samme. Og Christina har både fået forlænget sit hår, og haft afro fletninger.

Christina er meget kendt for konstant at skifte stil. Hun har haft så mange forskellige frisurer og hårfarver, at det ikke længere kan tælles på to hænder. Blandt andet har vi set hende med et sød-pige look, som hun lagde ud med, da hun sang Geenie In A Bottle. Så har hun haft striber i en pink farve. De vildeste afro krøller, der blandt andet kan nydes i Moulin Rouge musikvideoen. Så var der hendes Dirrty look, med det lange blonde hår, de sorte striber, og fletninger og lædersnore i håret. Til sidst og ikke mindst er det så hendes helt sorte hår, som hun i disse dage render rundt med.

Kongehus-ekspert: - Joachim er bedre som konge

Vi har også set hende meget bleg, og meget solbrun som hun er nu. Hun har fået piercinger, og er blevet klædt mere og mere af for hver ny sang der kommer. Alligevel er Christina yderst populær over hele verden, hvilket blev meget tydeligt, da hun fik Bedste Kvindelig Artist prisen ved MTV Music Awards foran næserne på Kylie Minogue og Beyonce Knowles. Og hendes stil, hvordan den nu ser ud, bliver også efterlignet af piger overalt. Så med eller uden hår, er Christina Aguilera blevet en meget stor stjerne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu