Christina syg

tirsdag d. 11. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Christina Aguilera har aflyst sine koncerter i England, da hun har fået akut bronkitis. Hun udtaler, at hun er meget ked af det, og hun kun holder en lille pause, fordi hendes læge har sagt, at hun ikke må stå på scenen i mindst ti dage. Dette kommer meget pludseligt efter, at Britney Spears ikke kom til MTV Music Awards i Edinburgh. Her lød det, at hun havde fået lungebetændelse, men det viste sig, at hun tog hjem til sin mor.

Det nørder Carl Emil Petersen med

Christina og Britney har efterhånden mange ting til fælles, de har også begge kysset Madonna, først Britney så Christina. Man kunne godt være fristet til at tro, at der foregår en kamp mellem de to piger, for listen fortsætter. Først var Britney sammen med Justin Timberlake, så tog Christina på tour med ham. Så reklamerede Britney for Skechers, så overtog Christina reklamerne. Britney var Donatella Versaces inspiration i 2002, i 2003 var Christina hendes muse. Britney var også ansigtet i Coca Cola reklamerne, Christina blev den næste Coca Cola pige.

Christina og Britney benægter begge, at der foregår en stor strid mellem dem, selvom det er tydeligt for alle andre. Til gengæld er Christina træt af Pink, som hun mener efterligner hende for meget. Hun mener, at Pink går i det samme tøj som hun selv gør, og det kan hun slet ikke tolerere.

Del din kommentar

Forsiden lige nu