Christina vild med sex

mandag d. 22. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Christina Aguilera er vild med sex, og kan godt lide at se på kvinder. Christina er meget kendt for sine sexede outfits og sin sexede optræden på scenen, for ikke at glemme hendes lesbiske udfoldelser med Madonna og Britney Spears.

Jay-Z og Beyoncé med vild overraskelse: Kærligheden blomstrer Tivoli jubler over aftale med superstjerne: -Hun besidder en af tidens mest virtuose stemmer

På sin tour i Tyskland udtalte Christina til det tyske Netzeitung:” Det er vigtigt for mig at være åben og ærlig, og for at sige, at jeg synes sex er en smuk ting. Jeg kan godt lide at have sex, og jeg synes det er sjovt. Jeg skal ikke føle mig skyldig for at sige dette, sex er en
naturlig aktivitet. Som en kvinde er det meget vigtigt, at kunne være åben, og sige hvad man mener om sex. Jeg synes ikke det er fair, at en kvinde der går i seng med flere forskellige fyre, bliver kaldt en luder, mens fyre der går i seng med flere forskellige kvinder, bliver anset for at være en tyr og en helt.”

Da hun skulle kommentere sin optræden på scenen, udtalte Christina, at hun elsker at eksperimentere med sin sexualitet. Desuden synes hun det er sjovt, at være sexet og rå på samme tid, og det ville være forkert af hende, at skjule den side af sig selv. Hun mener, at kvinder er bedst til, at opføre sig på en sexet måde. “Vi har en bedre føling med vores kroppe, og er bedre til at flirte. Kvinder er bare mere attraktive. Når fyre prøver at opføre sig sexet, går det helt galt. De bliver nervøse og opfører sig som idioter lige meget hvor gamle de er. De er simpelthen pinlige. Jeg bliver mere tændt af at se på kvinder end på fyre,” udtalte Christina.

Del din kommentar

Forsiden lige nu