Christopher og Anders Breinholdt værter for DMA

torsdag d. 24. september 2015 kl: 21. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Det bliver Christopher og Anders Breinholdt, der skal styre slagets gang, når DMA løber hen over skærmen i november. Foto: Carsten Andersen/TV2

Det bliver Christopher og Anders Breinholdt, der skal styre slagets gang, når DMA løber hen over skærmen i november. Foto: Carsten Andersen/TV2

Christopher og Anders Breinholt er værter ved ‘Danish Music Awards’, der sendes på TV 2 lørdag 7. november klokken 20.00 – direkte fra Forum i København

Danish Music Awards løber af stablen den 7. november i Forum i København. Ved roret står et lidt usædvanligt makkerpar.

Christopher og Anders Breinholdt skal styre slagets gang, når dansk musik hyldes.

De optrædende kunstnere tæller blandt andet Lukas Graham, Cisilia, Marie Key og L.O.C.

Og netop den overraskende konstellation er og har altid været et gennemgående tema ved Danish Music Awards, i hvert fald så længe TV 2 har været involveret, fortæller underholdningschef på TV 2, Gitte Madsen:

Christopher: -Det føles som at starte forfra på karrieren

– På TV 2 hylder vi musikken i ‘DMA’, ‘Voice Junior’ og ‘Toppen af poppen’, og vi har på tværs af musikken tradition for overraskende konstellationer, fordi det ofte er her, vi finder de uforudsigelige og helt særlige øjeblikke. Det har vi ladet os inspirere af i valget af årets værtspar. Og vi er ellevilde over, at så store stjerner som Christopher og Anders Breinholt står sammen ved roret til ‘DMA 2015’. Det bliver et helt særligt show med de to som kaptajner og med masser af den musik, Danmark har elsket allermest det sidste år, siger Gitte Madsen.

Erfaren rotte og nybegynder

Anders Breinholt er vært ved ‘Danish Music Awards’ for femte gang, mens Christopher har optrådt på ‘DMA’-scenen de seneste to år og i 2014 modtog en award for både ‘Årets Danske Popudgivelse’ og ‘Publikumsprisen’. De to gentlemen, der begge oser af coolness og kærlighed, har tidligere lavet tv sammen. Christopher gæstede nemlig TV 2-programmet ‘Breinholt & Venner’ i september sidste år, og Anders Breinholt er også glad for valget af Christopher som medvært:

– Christopher er en meget, meget dejlig mand, som besidder mange kvaliteter ud over musikken. Jeg har det rigtig godt i hans selskab, og derfor glæder det mig virkelig meget, at vi begge er værter på ‘DMA’ i år. Jeg ser frem til, at vi skal lave et godt tv-program for seerne – og ikke mindst til stemningen i Forum, som altid er helt i top ved ‘Danish Music Awards’, siger Anders Breinholt.

Dansk stjernepar skal giftes

Også Christopher glæder sig til at stå på scenen i Forum:

– Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser ved ‘DMA’. Det er alle musikeres juleaften, hvor vi fejrer hinanden og al den fede musik, der er udkommet i løbet af året. Det er en kæmpe ære at få lov til at være medvært på showet og en stor udfordring, som jeg glæder mig til at gå i gang med. At det er den gode Breinholt, jeg skal lave det med, er bare prikken over i’et, siger Christopher.

Del din kommentar

Forsiden lige nu