Christopher og Citybois til Fed Fredag

søndag d. 19. juli 2015 kl: 10. 08 Af: Elo Christoffersen
 

Tivoli Friheden i Aarhus offentliggør nu det allersidste Fed Fredags navn.

Fed Fredag den 31. juli har været på alles læber og spændingen har intens for mange. Nu offentliggør Tivoli Friheden navnet – og det bliver Christopher, der skal underholde den 31. juli. Desuden kommer Citybois, der blev kendt i X Factor. De skal være opvarmning til Christopher.

Christopher: -Det føles som at starte forfra på karrieren

Citybois går på scenen klokken 20, efterfulgt af Christopher klokken 20.30.

Christopher

Christopher udgav sit debutalbum ”Colours” i 2012 og siden er han stormet frem. Hele Danmarks charmetrold havde også et heftigt 2014, hvor han udgav sit andet album ”Told You So”, der blev en stor succes. Fuldstændig ligesom han gæstede på Brandon Beals ”Twerk it Like Miley” med endnu en ørehænger til følge.

Det blev også til talrige udsolgte koncerter, to Danish Music Awards og en GAFFA-Pris, og i det hele taget er Christopher en af vore allerstørste popstjerner i disse år – så kom tidligt, hvis du vil have en god plads.

Dansk stjernepar skal giftes

Citybois

Citybois er en dansk sanggruppe bestående af Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov. Gruppen blev kendt gennem deres deltagelse i X Factor 2015, hvor de fik en fjerdeplads.

Thomas Blachman var deres mentor. Noget Citybois også blev bemærket for var at de på meget kort tid kunne få mange fans – så der er lagt op til lidt af en fest.

Del din kommentar

Forsiden lige nu