Grøn afslører nyt navn: Populær krøltop på plakaten

onsdag d. 3. maj 2017 kl: 10. 07 Af: Ritzau Fokus
christopher grøn
Det er anden gang, Christopher spiller på Grøn. Første gang var i sommeren 2015. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Sangeren Christopher rejser denne sommer rundt i landet på koncertturnéen Grøn.

Musikglade danskere kan denne sommer glæde sig til endnu et popnavn at nyde deres kolde fadøl til, når koncertturnéen Grøn spiller sommerlandet tyndt.

Det er den krøltoppede popdreng Christopher, som nu er afsløret som nyt navn på Grøn-plakaten. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Christopher: -Det føles som at starte forfra på karrieren

Hermed får allerede offentliggjorte navne som Rasmus Seebach, Scarlet Pleasure, Sivas og Ukendt Kunstner selskab på musikkaravanen, der begynder med første koncert i København 20. juli.

Christopher var også med i 2015

Det er dog ikke første gang, Grøns trofaste publikum får besøg af Christopher, der også spillede på éndag-festivalen i 2015.

– Jeg har virkelig høje forventninger, det kan jeg ligeså godt sige, for det var super fedt sidste gang. Måske én af de fedeste festivaler, jeg har været en del af, lyder det fra sangeren.

Glæder sig til at komme rundt i Danmark

Christopher har været en del i udlandet, siden sidst han var med på Grøn, men den danske stjerne glæder sig til igen at skulle på koncertturné i hjemlandet.

– Alle danske byer er jo min hjemmebane. Det er virkelig fedt at komme rundt overalt i Danmark, for der er noget helt specielt over det, når folk herhjemme kender hele ens historie, har været med fra starten og kender alle sangene, siger Christopher i pressemeddelelsen.

De grønne koncerter er arrangeret af Tuborg og Muskelsvindfonden og spiller over sommeren i syv byer med otte koncerter rundt i landet.

Dansk stjernepar skal giftes

Grøn turnéplan 2017

20/7 – København
21/7 – Kolding
22/7 – Aarhus
23/7 – Aalborg
27/7 – Esbjerg
28/7 – Odense
29/7 – Næstved
30/7 – København

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu