Christopher hopper ud i det ukendte

fredag d. 30. december 2016 kl: 15. 00 Af: Elo Christoffersen
160715 Christopher 01 foto Elo Christoffersen
Christopher er ude med sin nye single Free Fall, hvor sangeren hopper ud i det ukendte. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Christopher er ude med sin nye single Free Fall, hvor sangeren hopper ud i det ukendte.

Christopher hopper ud i det ukendte med sin nye single Free Fall.

Det skriver Warner Music i en pressemeddelelse.

Den mørkere og mere mystiske single viser en anderledes side af den populære sanger.

Han udgav sit første album i 2012 og nu er blevet streamet over 125 millioner gange på Spotify.

Christopher: -Det føles som at starte forfra på karrieren

Christopher har skabt rammen for sin nye single Free Fall sammen med de prisvindende danske producere Hedegaard og ELOQ.

De er hver især er kendt for deres samarbejder med bl.a. Lukas Graham, Mø, Kidd, L.O.C. og Suspekt.

Anderledes side af Christopher

Resultatet er en sang, der viser en anderledes side af den populære sanger, og som tekstmæssigt handler om at turde at tage chancer.

– Free Fall handler om tillid, håb, kærlighed, overgivelse og at turde at tage springet. Om at finde modet til at tro på, at det kan lykkes, selvom andre har fejlet før dig, siger Christopher og fortsætter:

– For mig er Free Fall ikke en metafor for et rigtigt fald – det handler mere om en sindstilstand, hvor alt er forvirrende og skræmmende, fordi du står ved en skillevej og er i tvivl om, hvad du skal gøre.

– Efter at du har stået på kanten og givet slip på din frygt, er du hoppet ud i det ukendte og er i frit fald – og du ved stadig ikke, om du har truffet den rigtige beslutning.

Kræver masser af mod

– Nogle gange kræver det en masse mod til at turde stole på dig selv, og det kan være endnu mere skræmmende at skulle stole 100% på og være afhængig af andre. Så er du nødt til at have tillid til den anden.

– Når du beder andre om at hoppe ud i det ukendte sammen med dig, er det umuligt at forudse konsekvenserne. Det kan være, at det bliver en totalt fiasko. Men hvis du ikke stoler på mig, og vi lader være med at springe ud i det, finder vi aldrig ud af det.

Dansk stjernepar skal giftes

Se musikvideoen til Free Fall nedenunder…

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier