Christopher kysser Medinas tidligere pris

onsdag d. 5. november 2014 kl: 7. 33 Af: Ritzau Fokus
 

Popsangeren Christopher snupper prisen for bedste danske performer foran blandt andre ekskæresten Medina.

Popsangeren Christopher snupper prisen for bedste danske performer foran blandt andre ekskæresten Medina. Foto: FLINDT MOGENS/free

Som optakt til den store MTV-prisuddeling fik sangeren Christopher prisen for “Best Danish Act” over blandt andre ekskæresten Medina.

“I love to say I told you so.”

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Sådan synger popdarlingen Christopher, der tirsdag kunne løfte trofæet som vinder af kategorien “Best Danish Act” til MTV Europe Music Awards.

Den uhyre populære sanger var nomineret i kategorien sammen med S!vas, Burhan G, L.I.G.A og ikke mindst ekskæresten Medina, der har vundet prisen hele tre gange tidligere og i øvrigt har været nomineret i alt seks gange.

MVT afslørede vinderen allerede tilbage i oktober, men det var først i forbindelse med det danske lokale MTV EMA Pre-Party i København, at Christopher endelig kunne få prisen i hånden.

Det takkede han sine mange fans for på Instagram ved at kysse trofæet:

– Tak til MTV og endnu større tak til Danmarks bedste fans, skriver den 22-årige hjerteknuser til sine følgere, der kvitterer med masser af hjerter og lykønskninger.

Da MTV offentliggjorde Christopher som vinderen i oktober, takkede den syngende charmetrold dengang også sine dedikerede fans for støtten:

– Det betyder alt! 2014 har i forvejen været et helt fantastisk år, og at vinde prisen for Best Danish Act til EMA sætter en tyk streg under dette. Endnu engang tak – ikke mindst til mine fans. Det her er også jeres pris, sagde han efterfølgende i en pressemeddelelse.

MTV EMA Pre-Party blev filmet og vises på MTV som optakt til det internationale MTV Europe Music Awards-show, der sendes på MTV live fra Glasgow, Skotland, den 9. november.

Se Christophers takkehilsen og kys her: http://instagram.com/p/u_vMw3DASN/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu