Christopher og Lukas Graham nomineret til børnenes Oscar

fredag d. 5. februar 2016 kl: 12. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Sangstjernerne Christopher og Lukas Graham er blandt de danske nominerede til Nickelodeons internationale prisuddeling Kids’ Choice Awards 2016. Showet bliver afholdt i Los Angeles den 12. marts, og festen tiltrækker store stjerner som David Beckham og Justin Bieber. Igen i år kan de danske fans være med til at afgøre, om Christopher eller Lukas Graham skal vinde en af de prestigefyldte priser.

De danske Nickelodeon-seere kan se frem til et brag af en fest, når årets Kids’ Choice Awards-show bliver sendt på kanalen den 14. marts klokken 19.

Nickelodeon har nemlig nomineret fire danske stjerner, heriblandt Christopher og Lukas Graham. Showet finder sted i Los Angeles den 12. marts, og de to danske stjerner er i fint selskab med bl.a. hjerteknuserne fra drengebandet One Direction og den svenske sangerinde Zara Larsson, der også er nominerede til priser.

Verdensstjerner bliver overhældt med slim

Kids’ Choice Awards blev afholdt første gang i 1988 og har gennem årene hyldet adskillige store internationale stjerner.

Sidste år gik priserne blandt andet til Nick Jonas fra bandet Jonas Brothers samt til skuespillerne Angelina Jolie og Emma Stone.

Awardshowet er kendt for en særlig og – ikke mindst slimet – tradition, nemlig at hælde grønt slim ud over stjernerne. Ingen kendisser er for store, og megastjerner som David Beckham, Will Smith og Justin Bieber er alle blevet ”slimet” til stor fornøjelse for publikum og seere.

Dansk verdensstjerne fylder 30 år

Børnene vælger vinderne

Udover Christopher og Lukas Graham er de to danske sangere Benjamin Lasnier og Cisilia også nominerede til at blive ’Danmarks favoritstjerne’.

Hos Benjamin Lasnier vækker nomineringen glæde. ”Wow, tak! Det her viser, at intet er umuligt. For tre år siden sad jeg alene på mit værelse og sang, imens jeg drømte om at optræde på en stor scene – i dag skriver jeg sange sammen med de bedste sangskrivere og producere i verden. Tak for at gøre mine drømme til virkelighed og tak til Nickelodeon for at nominere mig,” siger Benjamin Lasnier.

Christopher: -Det føles som at starte forfra på karrieren

Hvilken dansker der vinder en af de eftertragtede orange statuetter bliver afgjort af de unge seere, der kan stemme på Nickelodeons hjemmeside og på Twitter med hashtagget #KCA samt hashtagget på deres favoritkunstner.

De danske fans kan opleve vinderen af prisen som Danmarks favoritstjerne den 14. marts, hvor Kids’ Choice Awards ruller over skærmen klokken 19 på Nickelodeon.

Del din kommentar

Forsiden lige nu