Christopher O’Neill: Jeg hed min søns navn

mandag d. 27. juli 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Christopher O`Neill og prinsesse Madeleine med deres første barn, prinsesse Leonore Lilian Maria.

Christopher O`Neill og prinsesse Madeleine med deres første barn, prinsesse Leonore Lilian Maria. Foto: Jonas Ekstromer/AP

Sveriges lille nye prins fik fornavnet Nicolas, men nu fortæller familien, at navnet faktisk allerede har optrådt i den nærmeste familie.

Det svenske folk måtte vanen tro vente nogle dage, før de fik præsenteret navnet på den lille nye prins, der er den seneste tilføjelse til den royale familie.

Prinsesse viser sin nye baby frem: Se billedet her

Prinsen fik navnet Nicolas Paul Gustaf og er til dels opkaldt efter både sin morfar, den svenske konge, og sin farfar. Og nu afslører den lille prins’ far til den svenske avis Expressen, at også navnet Nicolas har haft en pudsig rolle i hans liv. Det skriver svenske Expressen.

– Nicolas havde Madeleine helt klart i tankerne fra begyndelsen af, og det passede mig meget godt. Jeg hed faktisk Nicolas i mindre end et døgn, siger Christopher O’Neill til den svenske avis.

– Jeg kom til verden, og min far var med på aftenen. Men så blev han nødt til at arbejde og kom hjem dagen efter. Der sagde min mor, Eva, at jeg skulle hedde Nicolas. Det var navnet, hun var kommet på, men så sagde min far “glem det, han er en Christopher”. Og så blev det Christopher, siger forretningsmanden til svenske Expressen.

Den lille prins har også fået titlen som hertug af Ångermanland. Hans storesøster, prinsesse Leonore Lilian Maria, er hertuginde af Gotland.

Fødselsdag i kongehuset: Pressesky mand fylder 44 år

Prins Nicolas Paul Gustaf er den sjette i rækken til den svenske trone.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu