Christopher skriver historie

søndag d. 11. september 2016 kl: 8. 08 Af: Ritzau Fokus
160715-christopher-01-foto-elo-christoffersen
For tredje gang blev aftenens fornemmeste pris, The Voice Prisen, givet til sangstjernen Christopher, der med aftenens triumf kunne skrive The Voice-historie. Foto: Elo CHristoffersen (Arkivfoto)

Christopher har lørdag aften vundet The Voice Prisen for tredje gang. Det er aldrig sket før.

Lørdag aften blev Plænen i Tivoli befolket af unge musikglade mennesker, da radiostationen The Voice kunne præsentere deres arrangement The Voice ’16.

Det var 13. gang, at radiostationen kunne afholde koncerten i Tivoli, hvor blandt andre rapperen L.O.C., internetfænomenet Gulddreng, den belgiske DJ Lost Frequencies og det danske stjerneskud Mø optrådte i Tivoli.

Fire priser uddelt

Aftenens koncert bestod ikke kun af optrædener fra nationale og internationale kunstnere, der blev også uddelt fire priser.

Det var The Voice-værterne Jakob Maarup, Nadia Malm og duoen Chriz & Heino, som undervejs uddelte priserne for årets ikon, årets gennembrud, årets fans og hovedprisen: The Voice Prisen.

Lytterne bestemte

Alle prisvinderne var blevet bestemt af, hvad der ifølge radiostationen er den suveræne jury. Nemlig radiokanalens lyttere.

Christopher: -Mega optur med kærestetid på Roskilde

For tredje gang blev aftenens fornemmeste pris, The Voice Prisen, givet til sangstjernen Christopher, der med aftenens triumf kunne skrive The Voice-historie.

Det er nemlig aldrig før sket, at en kunstner har vundet prisen hele tre gange. Popstjernen har desuden vundet i 2012 og 2015.

The Voice Prisen går altid til en af de artister, der optræder til koncerten.

Årets ikon

Ud over hovedprisen uddeler The Voice også prisen for årets ikon, der går til en offentlig person, der har gjort sig udmærket for andet end sin profession.

I år kunne 28-årige Nadia Nadim gå hjem med den pris.

Nadia Nadim er afghansk flygtning og blev den første kvinde med indvandrerbaggrund, der fik en plads på det kvindelige fodboldlandshold.

Den succesfulde sanger Lukas Forchhammer Graham og supermodellen Josephine Skriver var også nomineret i denne kategori.

Yngste vinder var blot 14 år

Aftenens yngste vinder skulle dog findes i YouTube-fænomenet Louise Madsen, der i en alder af kun 14 år, har over 50.000 følgere på sin kanal. Hun modtog prisen for årets gennembrud foran X-factor værtinde Sofie Linde og “Mr. Robot”-skuespillerinden Stephanie Corneliussen.

Det var dog ikke kun kendte og offentlige ansigter, der kunne gå hjem med en pris efter koncerten. The Voice har nemlig valgt at hylde de fans, der har udmærket sig med deres store dedikation til en specifik kunstner.

Det blev Justin Biebers fanskare, der går under navnet “beliebers”, som i aften kunne gå hjem med prisen for årets fans.

Priserne blev lørdag aften uddelt for tiende gang, mens antallet af kunstnere, der har spillet til arrangementet i årenes løb, i år oversteg 120.

Showet bliver ikke vist på tv, men højdepunkterne fra aftenen kan høres søndag klokken 16 i radioen på The Voices egen kanal.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu