Sygdom sender Christopher på operationsbordet

tirsdag d. 29. november 2016 kl: 8. 15 Af: Ritzau Fokus

Den danske sangstjerne Christopher må en tur under kniven, før han kan genoptage sin spirende karriere.

Det danske sangtalent Christopher har i løbet af de seneste år haft travlt med at rejse verden rundt og udbrede kendskabet til sine hitnumre som “Told You So” og “Tulips”.

Den 24-årige sanger er dog tvunget til at sætte sin karriere i bero, da sygdom har ført til, at han skal opereres. Det skriver Christopher til et billede på sin Instagram-profil.

– Jeg har netop løbet 200 kilometer på en måned grundet en dum udfordring. I morgen skal jeg opereres, og det bliver en endnu større udfordring. Stemmehvile og rehabilitering i en måneds tid, skriver Christopher.

Christopher: -Det føles som at starte forfra på karrieren

Polyp på stemmebåndet

Popstjernen med det borgerlige navn Christopher Nissen har tidligere meldt ud, at det er en polyp på stemmebåndet, som bremser hans spirende musikkarriere.

– Jeg har desværre lidt dårlige nyheder. Jeg har fået en polyp på mit ene stemmebånd. Og det betyder, at jeg skal holde min stemme i ro i en måneds tid, fortalte Christopher i en video, der blandt andet blev delt på Facebook.

Fans ønsker Christopher held og lykke

På Instagram ønsker et utal af fans “I Won’t Let You Down”-kunstneren held og lykke med operationen.

– Held og lykke med operationen. Jeg glæder mig til, at du er klar igen, står der i en af de 176 kommentarer til billedet på det sociale medie.

Christopher har flere koncerter planlagt inden udgangen af 2016.

Hvis han når at blive klar, skal han blandt andet optræde i forbindelse med “DR’s Store Juleshow” i Koncerthuset 17. december.

Dansk stjernepar skal giftes

Se Christophers billede her:

I just ran 200 kilometers in 1 month because of a stupid Challenge!! ✅😅🏃💦 Tomorrow I'm going into surgery and an even bigger challenge… Vocal rest and rehabilitation for 1 month 🙊🔕 #wishmeluck #personalrecords #Taktilbrødrendeløbehjerte @drachmannthomas @emildinesen @cillemouse 🏆

A photo posted by Fesmo Lund (@christophermusiccom) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu