Sygdom sender Christopher på operationsbordet

tirsdag d. 29. november 2016 kl: 8. 15 Af: Ritzau Fokus

Den danske sangstjerne Christopher må en tur under kniven, før han kan genoptage sin spirende karriere.

Det danske sangtalent Christopher har i løbet af de seneste år haft travlt med at rejse verden rundt og udbrede kendskabet til sine hitnumre som “Told You So” og “Tulips”.

Den 24-årige sanger er dog tvunget til at sætte sin karriere i bero, da sygdom har ført til, at han skal opereres. Det skriver Christopher til et billede på sin Instagram-profil.

– Jeg har netop løbet 200 kilometer på en måned grundet en dum udfordring. I morgen skal jeg opereres, og det bliver en endnu større udfordring. Stemmehvile og rehabilitering i en måneds tid, skriver Christopher.

Polyp på stemmebåndet

Popstjernen med det borgerlige navn Christopher Nissen har tidligere meldt ud, at det er en polyp på stemmebåndet, som bremser hans spirende musikkarriere.

– Jeg har desværre lidt dårlige nyheder. Jeg har fået en polyp på mit ene stemmebånd. Og det betyder, at jeg skal holde min stemme i ro i en måneds tid, fortalte Christopher i en video, der blandt andet blev delt på Facebook.

Fans ønsker Christopher held og lykke

På Instagram ønsker et utal af fans “I Won’t Let You Down”-kunstneren held og lykke med operationen.

– Held og lykke med operationen. Jeg glæder mig til, at du er klar igen, står der i en af de 176 kommentarer til billedet på det sociale medie.

Christopher har flere koncerter planlagt inden udgangen af 2016.

Hvis han når at blive klar, skal han blandt andet optræde i forbindelse med “DR’s Store Juleshow” i Koncerthuset 17. december.

Dansk stjernepar skal giftes

Se Christophers billede her:

I just ran 200 kilometers in 1 month because of a stupid Challenge!! ✅😅🏃💦 Tomorrow I'm going into surgery and an even bigger challenge… Vocal rest and rehabilitation for 1 month 🙊🔕 #wishmeluck #personalrecords #Taktilbrødrendeløbehjerte @drachmannthomas @emildinesen @cillemouse 🏆

A photo posted by Fesmo Lund (@christophermusiccom) on


Christopher: -Det føles som at starte forfra på karrieren

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu