Christopher vinder pris i Hollywood

lørdag d. 28. marts 2015 kl: 6. 55 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Christopher har vundet en pris til Kids' Choice Awards. Foto: Nickelodeon

Christopher har vundet en pris til Kids’ Choice Awards. Foto: Nickelodeon

Det danske popidol Christopher, der lige nu hitter i både USA og Japan, har vundet en Kids’ Choice Awards som Danmarks favoritstjerne

Christopher har allerede vundet et hav af danske priser og storhittet både i Danmark og udlandet med blandt andet ”Told You So” og ”Crazy”. Men nu har han også vundet en ægte Hollywoodpris. Han er nemlig blevet kåret som Danmarks favoritstjerne og skal derfor have en pris til den amerikanske prisuddelingsfest Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2015, der uddeles ved et stort show den 30. marts.

Christopher: -Det føles som at starte forfra på karrieren

Christopher var sammen med Medina, Joey Moe og Toke Lars Bjarke nomineret i kategorien Danmarks favoritstjerne, og det er de danske seere, der har afgjort, hvem der løber med sejren.

Kids’ Choice Awards er det største awardshow for børn og teenagere i verden og tiltrækker store verdensstjerner som David Beckham, Justin Timberlake og Beyonce.

Showet hylder både børnestjerner og internationale popsangere og har en tradition med at hælde grønt slim ud over vindere og kendisser i løbet af aftenen.

Jimilian er dansk vært

Den danske popsanger og MGP-stjerne Jimilian er netop rejst til L.A. for at være vært for de danske Nickelodeon-seere. Han står på den orange løber inden showet, hvor han skal møde stjernerne på vej ind til prisuddelingsfesten.

Jimilian vil også tage Nickelodeons danske seere med backstage for at få et glimt af, hvad stjernerne egentlig laver, inden de skal på scenen og give en update på, hvem der har vundet priser, og hvilke stjerner der bliver slimet til i år.

Dansk stjernepar skal giftes

Af internationale stjerner, der er nomineret til Kids’ Choice Awards 2015 er blandt andet: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Nicki Minaj, Pharrell Williams og mange flere.

Se med, når Kids’ Choice Awards sendes på Nickelodeon den 30. marts kl. 17.00, hvor Nick Jonas fra Jonas Brothers er aftenens internationale vært.

Del din kommentar

Forsiden lige nu