Cindy svigter Peta

mandag d. 23. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

“Hellere nøgen end i pels” sagde Cindy Crawford for 10 år siden. Nu går hun model for netop pels. Derfor er dyreværnsorganisationen Peta, som Cindy engang var frontfigur for, skuffet over deres tidligere samarbejdspartner. “Vi kan ikke fatte, at Cindy har skiftet mening så drastisk over en tiårsperiode. Pelsindustrien er lige barbarisk i dag som dengang. Tydeligvis ser Cindy ikke noget problem i at reklamere for den længere,” siger en talsmand for Peta.

Lennons drabsmand søger om prøveløsladelse for tiende gang Avis: MeToo-frontkvinde anklages for overgreb mod 17-årig

Cindy stod tidligere denne uge model for minkpelsproducenten Blackglamas nye kampagne. Hvor stort et honorar Cindy fik, vides ikke. Men den 38-årige Cindy kunne vælge sig en gratis pels efter optagelserne. “Hun kan få så mange pelse hun vil. Jeg håber hun tog alle fem,” siger Blackglama-chef Edward Brennan.

De 10 år gamle Peta-billeder af Cindy viste en splitter-nøgen supermodel – kun iført en kunstig pelshue og med en siameserkat i armene. Cindy, som har trappet ned på modelarbejdet de sidste par år, er ikke den eneste berømthed, som har gjort Peta sure på grund af pelsaftaler. Modellen Gisele B

Del din kommentar

Forsiden lige nu