Cirkus Dannebrog er gået konkurs

onsdag d. 16. marts 2016 kl: 22. 26 Af: Elo Christoffersen
 
Cirkus Dannebrog er taget under konkursbehandling. Cirkusset arbejder dog på, at være klar til sæsonstart i næste uge. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Cirkus Dannebrog er taget under konkursbehandling. Cirkusset arbejder dog på, at være klar til sæsonstart i næste uge. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Cirkus Dannebrog er taget under konkursbehandling. Der arbejdes dog på at samle midler, så sæsonen kan starte i næste uge.

Cirkus Dannebrog skulle efter planen starte deres nye sæson næste torsdag i Odense. Men det risikerer nu ikke at blive til noget. Cirkusset er nemlig taget under konkursbehandling. Det bekræfter pressechef hos Cirkus Dannebrog, Agnete Louise Enoch, over for newsbreak.dk.

De senere år er blevet mere og mere anstrengte for cirkus-branchen. Det seneste regnskab viser et underskud på 1,4 millioner:

– Udgifterne er steget og steget – især efter Cirkus Arenas telt i 2013 kollapsede. Det betyder, at vi alle skal have en certifisering på vores telte – og det koster alene 100.000 kroner, fortæller Agnete Louise Enoch, der er chokeret over, at Cirkus Dannebrog nu står i en situation med konkurs.

Igang i næste uge

Der arbejdes dog på, at sæsonen 2016 kan skydes i gang på næste torsdag:

– Vi arbejder på højtryk på at finde midler til at fortsætte, slutter Agnete Louise Enoch.

Cirkus Dannebrog har arbejdet på en rekonstruktion, men den er blevet afvist af kreditorerne. Det er årsagen til, at cirkusset nu er under konkursbehandling.

Del din kommentar

Forsiden lige nu