Citybois-Anthon: Jeg plejer bare at lave ingenting

fredag d. 6. marts 2015 kl: 9. 28 Af: Ritzau Fokus
 
Gruppen Citybois består af Anthon på 16 år (til venstre) og Thor på 15 år.

Gruppen Citybois består af Anthon på 16 år (til venstre) og Thor på 15 år. Foto: Mogens Flindt/Polfoto

De har charmeret deres vej ind i teenagepigers hjerter, men opmærksomheden kan til tider være overvældende, fortæller Citybois fra X Factor.

De bliver hver dag bombarderet med mails, beskeder på Facebook, fanbreve og kommentarer på Instagram fra piger og drenge, der er vilde med dem.

Fandyrkelsen af gruppen Citybois, der er med i årets udgave af X Factor, når konstant nye højder, men den voldsomme opmærksomhed kommer fuldstændigt bag på drengene selv.

– Aldrig i mit liv havde jeg nogensinde regnet med, at jeg ville have 50.000 mennesker, der følger mig på Facebook og 30.000 på Instagram. Det er sindssygt vildt, siger 15-årige Thor fra duoen og fortsætter:

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

– Allerede efter første audition, hvor de overhovedet ikke vidste noget om os, begyndte piger at sætte vores billeder i rammer. Vi får tilsendt pakker, og de ringer til vores familier. Der er så mange ting, som er overvældende, i hvert fald for mig.

Heller ikke 16-årige Anthon forstår helt, hvorfor pigerne fredag efter fredag valfarter til DR Byen for at få et glimt af Gentofte-drengene.

– Det er helt ubeskriveligt, at de kommer for at se mig. Jeg plejer bare at sidde derhjemme og spise chips og lave ingenting, siger Anthon.

Den store opmærksomhed har også medført adskillige telefonopkald til drengenes familiemedlemmer fra begejstrede piger, og det kan godt blive lidt for meget, fortæller Thor.

– De gange, hvor det bliver for meget, er, når ens familie bliver ringet op. Men ellers synes jeg, det er meget sjovt, siger han.

Anthon synes ikke, at opmærksomheden fra de mange fans er blevet for nærgående.

– Hvis de giver kærlighed til mig, så giver jeg kærlighed til dem. Man kan jo gøre en piges liv meget bedre ved bare at sige hej til dem. Det er fantastisk, siger Anthon beskedent.

Hos DR er man opmærksomme på, at X Factor-deltagerne møder en pludselig og massiv opmærksomhed fra medier og fans, og derfor prøver man at forberede deltagerne på det. Det fortæller Jan Lagermand Lundme, der er underholdningschef på DR1.

– Det er en ny situation, og det giver mange tanker og folk reagerer fuldstændigt forskelligt på det, derfor er det vigtigt at tale med deltagerne om det, siger han og fortæller, at deltagerne blandt andet har samtaler med en psykolog, som forsøger at forberede dem.

Det er nemlig en forpligtelse, som DR har, påpeger underholdningschefen.

– Vi låner de her unge mennesker i en periode og giver dem den vildeste oplevelse nogensinde, men det er vores forpligtelse, at de kommer ud på den anden side som hele mennesker, siger Jan Lagermand Lundme.

Før X Factor: Blachman glæder sig til særlig - og ny - del af det populære talentshow

I fredagens udgave af X Factor skal Citybois prøve kræfter med den danske sang “Lørdag aften” af Ukendt Kunstner.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu