Populær tv-vært stopper efter 17 år

lørdag d. 7. oktober 2017 kl: 11. 41 Af: Elo Christoffersen

Efter 17 år takker Claus Elming af som vært på TV2.

Vild med dans-vært og sportsvært Claus Elming trækker stikket som tv-vært efter 17 år hos TV2.

TV2 afslører: -Derfor får Christiane comeback

Det skriver BT.

Beslutningen kommer efter han har fået at vide, at han ikke skal dække ishockey-VM i Danmark næste år.

Ingen dramatik

Bruddet med TV2 sker dog uden dramatik:

– Det er stille og roligt. Sporten på TV2 og jeg har bevæget os i hver vores retning. VM i ishockey var sådan set den sidste opgave, jeg troede, jeg havde tilbage, men jeg fik i går at vide, at de har valgt at gå i en anden retning, siger Claus Elming til BT.

Ville gerne slutte af i Herning

Han er dog ked af, at han ikke får lov til at slutte af med at dække VM i ishockey i Danmark:

Claus Elming stopper som Vild med dans-vært

– Jeg er selvfølgelig ked af, at jeg ikke er med fra første face off med VM i min egen hjemby Herning, det havde været stort for mig, og det er da en overraskelse for mig og vemodigt, fortæller Claus Elming til BT.

Claus Elmings sidste opgave for TV2 bliver dermed årets Vild med dans. Her er der finale den 24. november.

Del din kommentar

Forsiden lige nu