Claus Holm arbejder på ny bog

onsdag d. 25. oktober 2017 kl: 7. 00 Af: Elo Christoffersen
Claus Holm kogebog
Claus Holms nye kogebog handler om salater. Den kommer på gaden til foråret. Foto: Nils Meilvang/Scanpix (Arkivfoto)

Kokken er til foråret klar med en ny kogebog, der handler om salater.

Den kendte danske kok Claus Holm arbejder på en ny bog.

Det er kokkens 18. bog. Denne gang bliver emnet noget anderledes:

– Det er en salatbog – lavet af en mand til mænd, men også kvinder. Der er omkring 90 opskrifter med salater. Jeg giver gode fif til, hvordan man banker sin egen salat sammen, så det ikke behøver at være en slap iceberg med Thousand Island-dressing, fortæller Claus Holm til Kendte.dk.

Faktisk findes der mange varianter inden for salat:

– Jeg har taget fat i fast food-konceptet. Jeg prøver at lave en hot dog-salat. De ting man bruger i en hotdog, bruger jeg i en salat, forklarer Claus Holm.

Holm: -Det er ikke en sundhedsbog

Han tilføjer, at salatbogen ikke er en sundhedsbog:

Dansk stjernekok klar med nyt tv-program

– Den skal helst skabe lysten til at lave salat. Jeg laver måltidssalater, weekendsalater og meget mere. Det er noget til os allesammen, siger Claus Holm.

Claus Holm fortæller, at han vejer 118 kilo og er i gang med at tabe sig:

– Jeg spiser jo en fire til fem salater om ugen. Da skal jeg sørge for at få det varieret rigtigt godt, ellers bliver jeg træt i hovedet. Jeg er ikke typen, der spiser revne gulerødder. Jeg vil godt have noget, der smager af noget, forklarer Claus Holm.

Pæne forventninger til bogen

Når bogen kommer på gaden, er kokken forhåbningsfuld om modtagelsen:

Kendt dansk kok: -Derfor bliver majs på grillen ikke til popcorn

– Jeg har mange kvindelige fans, men efterhånden også flere og flere mænd. Jeg tror da helt sikkert, at der kommer noget sjov og ballade ud af det. Folk tænker måske: Hvad fanden, nu laver den tykke en kogebog om noget, som han højst sandsynligt ikke selv har spist. Men det kommer jeg til, lyder det humoristisk fra Claus Holm.

Salatbogen ventes, at komme i handlen i foråret 2018.

Del din kommentar

Forsiden lige nu