Clemens og Duvå Hall klar til kendisløb

lørdag d. 23. maj 2015 kl: 11. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Clemens og Adam Duvå Hall er med i året Gumball 3000. Pressefoto

Clemens og Adam Duvå Hall er med i året Gumball 3000. Pressefoto

Rapperen Clemens og Jeopardy-vært Adam Duvå Hall bytter i denne uge mikrofoner ud med rat, når de skal køre det ekstravagante rigmandsrally Gumball 3000

Clemens og Adam Duvå Hall har bevist, at de har snakketøjet med sig. Bag rattet i en brølende superbil er de dog begge et ubeskrevet blad. Det bliver der gjort op med i denne uge, hvor de stiller til start i det glamourøse rigmandsløb Gumball 3000. Målet med løbet er ikke at komme først, men i stedet at hengive sig til dekadent livsnyderi og køreglæde, når karavanen skal tilbagelægge godt 5.000 kilometer gennem Europa og USA’s vestkyst.

Gumball-løbet er spækket med kendisser som F1-køreren Lewis Hamilton, skuespilleren David Hasselhoff og bokseren Mike Tyson. Odysseen starter i denne weekend i Stockholm, og efter et smut til Oslo kan de danske bilnørder glæde sig til, at alle Gumballs hestekræfter indfinder sig i Kongens Have på mandag. Ligesom det er tilfældet med Monte Carlo-værternes Maserati, er Clemens’ og Duvå Halls pimpede Range Rover Supercharge sponsoreret af spilleselskabet Betsafe.

– Som turnerende musiker, der har adskillige motorvejskilometer i blodet, har jeg lært at sætte pris på en fed slæde. Man spiller simpelthen bedre og har mere overskud, hvis man tilbagelægger de relativt store afstande i et ordentligt ride. Det handler om at gøre selve kørslen til en del af oplevelsen. Derfor er jeg optaget af Gumball 3000, som er i en liga for sig, siger rapperen med det borgerlige navn Clemens Legolas Tilling og fortsætter:

– Jeg glæder mig til at tjekke udsigten på motorvejsstrækningerne ned gennem Europa og ikke mindst på USA’s vestkyst. Ræset en kærkommen mulighed for at mingelere med nogle internationale storspillere og måske i bedste fald etablere nye samarbejder. Derfor ser jeg især frem til, at vi kommer til København, så vi kan vise de andre kørere vores hjemmebane.

Efter besøget i København bliver GPS’en i millionbilerne indstillet på Amsterdam, hvorefter biler og kørere skal en tur på tværs af Atlanten. Løbet er inddelt i seks etaper, og målbyen er intet ringere end Las Vegas.

Del din kommentar

Forsiden lige nu