Clemens vil have en kvinde med ambitioner

tirsdag d. 16. april 2013 kl: 10. 56 Af: Kendte.dk NY
 

For rapperen Clemens har det med damerne aldrig været et problem. De kom helt af sig selv. Lige indtil den dag han mødte en helt speciel pige i sit liv.

 

Clemens fandt kærligheden hos sin gode veninde - Foto: Facebook

Clemens fandt kærligheden hos sin gode veninde – Foto: Facebook

 

 

Kedeligt i længden

For mange lyder det som en drøm at være en eftertragtet single fyr. Men for Clemens blev det hurtigt trættende og kedeligt i længden og han måtte tage en beslutning der ændrede hans liv. Træt af drukture og det vilde byliv tog Clemens en timeout og brugte lidt tid på at tænke over hvilke mennesker han gerne ville omgive sig med i sit liv.

Anders Matthesen-hit vender tilbage i helt ny udgave

 

Veninden var det perfekte match

Clemens fik hurtigt snævret feltet af potentielle kærester ind til sin gode veninde Marie Le, som han gik målrettet efter i tiden efter.

– Jeg har været rapper siden jeg var 10 år gammel, så i virkeligheden kan jeg ikke finde ud af at score. Jeg er vant til at pigerne kommer til mig , siger han.

Uanset erfaring på score-området, havde han dog heldet med sig med dejlige Maria. Hun læser jura og har derfor travlt med sit studie, hvilket faktisk passer Clemens perfekt. Hans musikkarriere tager hurtigt 50-80 timer af hans tid om ugen, så det er godt der ikke sidder en og bare venter på ham derhjemme.

– Jeg tænder på kvinder, der ved, hvad de vil og har deres egne ambitioner. Det behøver ikke nødvendigvis at være, fordi de har en høj uddannelse, men hun skal ville noget med livet, siger rapperen, der har været sammen med Maria i tre år nu.

Dansk rapper på knæ i Venedig: Skal giftes

 

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu