Cliff Richard fejrer jubilæum i Danmark

lørdag d. 21. oktober 2017 kl: 18. 45 Af: Elo Christoffersen
Cliff Richard 60 års jubilæum
I forbindelse med Cliff Richards 60 års jubilæum, kommer han til Danmark og giver fire koncerter. Foto: Wolfgang Rattay/Scanpix (Arkivfoto)

I 2018 fejrer Cliff Richard 60 års jubilæum - og det sker med koncerter i Danmark.

Med 103 album udgivelser, 123 hitsingler, en tilstedeværelse på de britiske hitlister svarende til 20 år og stemt ind som Storbritanniens “Ultimate Pop Star”, vil Sir Cliff Richard fejre sit 60 års jubilæum i musikbranchen.

Poplegende frigiver eget musik for første gang i 14 år!

Cliff Richard meddeleler, at han vil turnere Danmark, Storbritannien og Irland igen i 2018:

– Det glæder mig at meddele, at jeg vil tage på tur for at fejre mit 60 års jubilæum i musikbranchen. Jeg kan næsten ikke tro, at det allerede er 10 år siden jeg fejrede mit 50 års jubilæum i 2008 – der er sket så meget og jeg er meget taknemmelig for jeres støtte, siger han i en pressemeddelelse:

Cliff Richard giver to udendørs koncerter i Danmark

– Jeg vil glæde mig til at optræde i nogle af Danmarks flotte koncertsale med min ”58-18 = 60 Tour” i oktober 2018. Jeg håber, at mine fans kommer. Jeg kan simpelthen ikke vente! – vi ses næste år, fortæller Cliff Richard.

Her kan du opleve Cliff Richard

22. oktober i Musikhuset Aarhus.
23. oktober i Musikhuset Aarhus.
25. oktober i Operaen, København.
26. oktober i ODEON, Odense.

Del din kommentar

Forsiden lige nu