Cobain-note fundet 20 år efter hans død

torsdag d. 1. maj 2014 kl: 11. 36 Af: Ritzau Fokus
 

Politiet har fundet en note, som Curt Cobain skrev til sin kone inden sit selvmord for 20 år siden.

Politiet har fundet en note, som Curt Cobain skrev til sin kone inden sit selvmord for 20 år siden. Foto: Mark Terrill AP

20 år efter hans død er en håndskreven note fra Nirvana-forsangeren Kurt Cobain dukket op. I noten sviner han sin daværende kone til.

Dagens fødselar kunne ikke rigtig klare mosten

I 1994 skød Kurt Cobain sig selv i hovedet med et haglgevær. Og dermed sluttede livet for en af 1990’ernes største musikpersonligheder.

Men selv om det er 20 år siden, rockmusikeren begik selvmord, har politiet i Cobains hjemby, Seattle, nu fundet en håndskreven note af musikeren. De fandt noten i hans pung, og den er direkte henvendt til hans kone, Courtney Love.

Det skriver Reuters.

I noten gør Nirvana-sangeren grin med de traditionelle amerikanske ægteskabsløfter, mens han samtidig skriver en række grimme ting om konen.

Han kalder hende blandt andet en bebumset kælling, som stjæler hans penge, og som kan finde på at bruge dem på stoffer.

Notens hovedperson Courtney Love er stadig i live. Hun er 49 år gammel og guitarist og forsanger i bandet Hole. Hun og Cobain nåede at få et barn sammen, inden han døde. Frances Bean Cobain blev født i 1992, og er altså nu 21 år gammel.

Husker du? 10 stjerner som døde alt for tidligt

Rocklegenden selv nåede kun at blive 27 år. Derfor er han medlem af den såkaldte “Club 27”, som er for musikere, der døde som 27-årige. “Klubben” tæller blandt andre musikere som Jimi Hendrix, Janis Joplin og Amy Winehouse.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu