Coldplay klar med deres 7. album

søndag d. 8. november 2015 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Den 4. december er Coldlay klar med et nyt album. Foto: Youtube.

Den 4. december er Coldlay klar med et nyt album. Foto: Youtube.

Coldplay udsender deres syvende album “A head full of dreams” den 4. december. Forløber for udgivelsen er singlen “Adventure of a lifetime”.

Albummet, som er indspillet i Malibu, LA, og i London, er produceret af den norske duo Stargate i samarbejde med Rik Simpson, der har arbejdet sammen med bandet i mange år. På pladen medvirker flere gæster end på de foregående Coldplay-plader. Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo og Merry Clayton er blandt de medvirkende på de 11 sange (12, hvis man tæller den gemte skat X Marks The Spot med).

Ariana Grande til Manchester-fans: -Tak for at være stærke

Opfølger til skrøbelige Ghost Stories

A Head Full Of Dreams er den opløftende opfølger til den mere indadvendte og skrøbelige Ghost Stories fra 2014, som markerede bandets 6. globale hitliste-succes på salg og radio. Coldplay besluttede sig for ikke at tage på reel tour med Ghost Stories, men drog direkte i studiet for at begynde arbejdet på nye udgivelse.

Resultatet taler for sig selv og viser et revitaliseret, energisk, farverigt og stort album regulært livsbekræftende momenter; f.eks. første single Adventure Of A Lifetime.

50.000 indleder mindekoncert med et minuts stilhed

Coldplay har aldrig haft så god en proces, som skabelsen af lige netop dette album, og de har heller aldrig været så stolte af resultatet, som de er af “A head full of dreams”. Og denne gang har de planlagt at tage musikken jorden rundt.

Tracklist

1. A Head Full Of Dreams
2. Birds
3. Hymn For The Weekend
4. Everglow
5. Adventure Of A Lifetime
6. Fun
7. Kaleidoscope
8. Army Of One
9. Amazing Day
10. Colour Spectrum
11. Up&Up

Del din kommentar

Forsiden lige nu