Cowell jokker i spinaten

onsdag d. 18. april 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Simon Cowell er kendt for uden omsvøb at sige sin mening, og han kommer ikke med undskyldninger, hvis hans mening tilfældigvis fornærmer folk. Det må være deres eget problem, mener den strenge American Idol-dommer.

Dronningen får besøg af Big Brother-kongen

Hvis han derimod bliver misforstået eller decideret kommer til at jokke i spinaten, så er det en anden sag, og derfor har han da også været hurtig til at undskylde det, der kunne virke som respektløshed i den episode af serien, det amerikanske publikum kunne se i går. Her virkede det som om, Simon rullede med øjnene da en af de mandlige deltagere udtrykte sin sympati med ofrene for skudepisoden, der fandt sted på Virginia Tech for nogle dage siden, hvor 33 mennesker mistede livet.

Det var ikke sympatitilkendegivelsen, der var årsag til hans mine, forklarer Cowell, men derimod noget, Chris Richardson havde sagt lige inden, som han ikke var enig i. Det næste hørte han så ikke, fordi han var travlt optaget af at lytte til Paula Abdul.

“Da jeg bagefter så optagelsen, var jeg forfærdet,” siger han om episoden, som jo kunne tolkes som respektløshed overfor ofrene for masakren – hvilket den ellers så strenge dommer beklager meget.

Del din kommentar

Forsiden lige nu