Cowell langer ud efter Britney

mandag d. 24. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Simon Cowell fra det amerikanske Idol langer endnu en gang ud efter Britney Spears. Cowell mener, at Britney skulle have fået tonet sin krop, inden hun stillede sig op på scenen iført sexet undertøj. Britneys tour har indtil videre fået meget dårlig kritik, og Cowell er bestemt heller ikke imponeret over den del af showet, hvor Britney danser i undertøj.

“Jeg kan godt lide dette omkring Britney – når hun laver rigtig gode pop sange som Baby One More Time og Toxic, så er de virkelig gode pop sange. Jeg burde ikke sige det jeg skal til at sige… Men billedet af hende på scenen i undertøj, jeg ville have gået en del mere i fitnesscenteret før jeg stillede mig op sådan. Det er jeg ked af at sige, men det er sandt,” siger Cowell.

Kronprinsen holdt hof med Nephew: Nu bliver billederne (mis)brugt til noget sjovt Så gik alarmen: Dansk verdensstjerne knaldet for spritkørsel

For at gøre det lidt værre for Britney tilføjer han: “Christina Aguilera har en flot stemme, og en fed attitude. Jeg synes bare hun er en stjerne. Jeg kan virkelig godt lide hende. Der hvor Britney er forskellig fra Christina er, at Britneys karriere hviler på, at der bliver skrevet gode pop sange for hende, hvor Christina er mere af den gamle skole. Hun er bare en fantastisk god sangerinde,” slutter Cowell. Cowell er kendt for at bruge meget hårde ord dem der fortjener det, og dem der ikke fortjener det, så det er op til en selv hvor meget vægt man vil lægge i hans udtalelser.

Britney har nu endelig fået aflivet rygterne om koncerten i Berlin. Det siges, at hun løb grædende væk fra koncerten før den var slut. Dette passer ikke. Britney har nu selv udtalt, at det virkelig bare er et rygte, og at der ikke er noget sandt i det. Desuden har hun udtalt, at hun virkelig nyder at være på tour i Europa, og hun kan ikke vente med at give koncert i Belfast og Dublin. Rygterne sagde ellers, at hun nu var blevet så stresset, deprimeret og træt, at hun måske ville aflyse koncerterne begge steder. Men det var kun rygter, og Britney glæder sig til at fortsætte med at give koncerter for sine fans rundt omkring i verden.

Del din kommentar

Forsiden lige nu