Cowell langer ud

mandag d. 7. februar 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Simon Cowell kritiserer de kendte verdensstjerner. Cowell er kendt for at være hårde ved deltagerne i Idols, men nu er han gået videre til at kritisere de kendte stjerner. Én af de første listen er Beyoncé Knowles. Cowell udtaler, at Beyoncé kun har lavet et godt hit, og det er Crazy In Love. Han fortæller, at han for nyligt så en koncert med den populære sangerinde fra Destiny’s Child. Han havde set frem til at se hende live, men han blev skuffet, da han synes hendes koncert var alt for kedelig.

Anne-Grethe Bjarup Riis har fødselsdag

Cowell stopper dog ikke her, han går videre til Simpson søstrene, som han heller ikke er tilfreds med. Han udtaler at Jessica Simpson kun blev populær fordi hun var med i et reality TV show. Nu gør hendes søster det samme. Hun skal være med i et reality TV show, og derved bliver hun også kendt. Cowell har dog indrømmet, at Jessica godt kan synge, men han kalder hende for en dum blondine lidt i stil med Marilyn Monroe.

Det er dog ikke altid at Cowell kun har grimme ting at sige om de kendte. Han mener at Christina Aguilera er en fantastisk sangerinde, og han kan også godt lide Katie Melua og Joss Stone.

Del din kommentar

Forsiden lige nu