Crowe bruger børne-evner som instruktør

torsdag d. 23. april 2015 kl: 13. 57 Af: Ritzau Fokus
 
Russell Crowe har sammen med sin ekskone, Danielle Spencer, sønnerne Charles Spencer Crowe på 11 og Tennyson Spencer Crowe på 9 år.

Russell Crowe har sammen med sin ekskone, Danielle Spencer, sønnerne Charles Spencer Crowe på 11 og Tennyson Spencer Crowe på 9 år. Foto: PIER PAOLO CITO/AP

Skuespiller Russel Crowe har netop instrueret sin første film. Han mener, at rollen som far til to drenge har forberedt ham godt til jobbet.

Vil man være en god filminstruktør, skal man starte med at få børn.

VIDSTE DU DET: 20 kendte som er født andre steder end du troede

Det mener skuespiller Russel Crowe, der snart debuterer som instruktør med filmen “The Water Diviner”.

At instruere et helt hold af skuespillere minder nemlig på flere områder om det at være forælder. Russel Crowe forklarer sammenhængen i et interview med MTV.

– Det overraskede mig, hvor mange gange jeg faktisk har kunnet trække på mine 11-års erfaring som far, fortæller Russel Crowe til MTV og fortsætter:

– Du kan lære meget af at være forælder. For eksempel når dine børn stiller dig hundrede spørgsmål på én gang, og de begge har vidt forskellige personligheder.

– Du bliver trænet i at få folk omkring dig til at føle, at de alle har plads og rum til at udmærke sig og være deres bedste selv. Det er også det, der er instruktørens privilegium. Det er vigtigt at holde sig for øje, siger han.

Ud over at instruere filmen spiller Russel Crowe også selv hovedrollen i 1. Verdenskrigsdramaet, der foregår i Tyrkiet.

Crowes karakter, Joshua Connor, rejser i 1919 til Tyrkiet fra Australien for at hjembringe de jordiske rester af sine tre sønner, som han formoder omkommet under slaget ved Gallipoli fire år tidligere.

I filmen medvirker desuden blandt andre den australske skuespiller Jai Alexander Courtney og den ukrainskfødte skuespiller og model Olga Kurylenko.

Ny Superman film på vej!

“The Water Diviner”, som samtidig markerer hundredåret for slaget ved Gallipoli, forventes at få premiere i de danske biografer 28. maj.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu