Cruz er bange for Hollywood

mandag d. 22. maj 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Penelope Cruz nægter at forlade Europa. Mange europæere vil nok gerne til Hollywood, men Penelope Cruz nægter at forlade Europa. Hun er bange for at Hollywood vil ændre hendes personlighed. Cruz tilbragte meget tid i USA, da hun var sammen med Tom Cruise i 2 ½ år. Men nu nyder hun livet sammen med Matthew McConaughey i Europa. Selvom Cruz har været med i Hollywood filmene Vanilla Sky og Captain Corelli’s Mandolin, så vil hun stadig fortsætte med at være en Hollywood outsider, for hun vil stadig lave europæiske film.

Bedårende hertuginde tog kegler på stadion

”Jeg er meget taknemmelig for de chancer de giver mig i Hollywood, men jeg arbejder der også som en europæisk skuespiller, det er min måde at beskytte mig selv mod de negative ting fra industrien. Der er mange positive ting, men der er også farlige ting, måske endda mere for en kvinde. Når jeg tager af sted for at filme der, så ved jeg altid, at jeg vender tilbage til Europa igen, og det er min beskyttelse, og det er den måde hvorpå jeg kan være mig selv,” udtaler Cruz

Del din kommentar

Forsiden lige nu