Dagens Babe er et relativt ubeskrevet blad – og det forstår vi overhovedet ikke

mandag d. 12. marts 2018 kl: 14. 30 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk
Dagens Babe er Bethany Giura
Dagens Babe er Bethany Giura

Dagens Babe er Bethany Giura - og hvis det ikke ligefrem får en klokke til at ringe, så er du ikke den eneste, der har det på den måde. Men her på redaktionen tror vi på, at Bethany Giura har en stor fremtid foran sig.

Normalt når vi kreerer endnu en udgave af Dagens Babe på Kendte.dk, så er der ofte tale om en skønhed, som i forvejen er fulgt at rigtig mange mennesker på de sociale medier.

Sådan er det ikke i dag – for Bethany Giura er ikke et navn, der ligefrem vækker genklang ret mange steder.

Svensk supermodel lokker med struttende former

Men Dagens Babe er Bethany Giura – og det er hun, fordi vi tror på, at hun fremadrettet vil blive et populært stykke kvindfolk på Instagram.

Vi kigger nærmere på Bethany

Faktisk er der ikke mere end 7406 følgere på hendes Instagram-profil – og det er jo forsvindende lidt i forhold til andre Dagens Babe-babes, som ofte tæller sine følgere i millioner.

Men Kendte.dk faldt over Bethany Giura – og da vi kiggede efter i hendes dejlige profil, så kunne vi simpelthen ikke dy os for at profilere hende en kende.

Og lur os, om der ikke vil være et stigende antal followers fremadrettet?

Dagens dejlige dame smider kludene for at få lidt farve

Se et triumvirat af udvalgte fotos her:

You can distract me anytime 😉 📷 @studio977 #sexylook #sexyeyes #sexysmile #magazinecover #flirt #sexyblonde #modeling #photoshoot #photography #bikinimodel #fitnessmodel #sexymodel #hotblonde #playboy #playmates #impliednude #babesofinstagram #throwbackthursday #tbt #losangeles #miami #model #morningmotivation

Et opslag delt af Bethany Giura (@bethanygiura) den

Smell the sea, and feel the sky, let your soul and spirits fly. – Van Morrison 🌊🏝 #sea #sky #spiritual #qotd #mood #relaxingday #beachday #sun #fun #miami #balharbour #bikini #beachbum #bootypics #babesofinstagram #happygirlsaretheprettiest #luxurylife #blondie #bae #lovinglife

Et opslag delt af Bethany Giura (@bethanygiura) den

Be all in or get out. 💦 #qotd #quote #pool #bikini #model #photoshoot #photography #boobs #swimsuit #bows #gold #babes #florida #westpalmbeach #babesofinstagram #love #life #thursday

Et opslag delt af Bethany Giura (@bethanygiura) den


Del din kommentar

Forsiden lige nu