Dagens Fødselar: Johnny Knoxville

mandag d. 11. marts 2013 kl: 6. 29 Af: Uffe Dahl
 

Johnny_Knoxville610

Kendte.dk siger tillykke til skuespilleren, stuntmanden og komikeren Johnny Knoxville, der i dag den 11. marts fylder 42 år.

Om Johnny Knoxville:

Skuespilleren, stuntmanden og komiker, Johnny Knoxville, er født Philip John Clapp den 11. marts 1971 i Knoxville, Tennessee, USA.

Jackass-stjerne i ecstacy-rus

Johnny Knoxville er mest kendt som lederpersonen og skaberen af drengerøvsserien tv-serien Jackass på MTV.

Johnny Knoxville fik sin første anerkendelse da han skrev artikler i en avis i Tennessee, der omhandlede såkaldte »Do Not Try This At Home«-forsøg. Dette førte senere til stiftelsen af Jackass.

 

Filmografi:

Desert Blues (1995)

Coyote Ugly (2000)

Life Without Dick (2001)

Don’t Try This At Home: The Steve-O Video (2001)

Big Trouble (2002)

Deuces Wild (2002)

Men in Black II (2002)

Jackass: The Movie (2002)

Grand Theft Parsons (2003)

Walking Tall (2004)

A Dirty Shame (2004)

Lords of Dogtown (2005)

The Dukes of Hazzard (2005)

Daltry Calhoun (2005)

The Ringer (2005)

Jackass: Number Two (2006)

Jackass: Number 2.5 (2008)

Jackass 3D (2010)

 

Andre kendte med fødselsdag i dag:

Frederik 9., dansk konge (død 1972), 114 år.

Harold Wilson, engelsk premierminister (død 1995), 97 år.

Flemming Rose, journalist, 55 år.

Johnny Knoxville fylder 40 år idag

Thomas Gravesen, dansk fodboldspiller og provokatør, 37 år.

Didier Drogba, ivoriansk fodboldspiller, 35 år.

Del din kommentar

Forsiden lige nu