Dagens fødselar: Julia Roberts

mandag d. 28. oktober 2013 kl: 6. 05 Af: Linea Schou
 
Julia Roberts fylder i dag 46 år. Foto: Facebook.

Julia Roberts fylder i dag 46 år. Foto: Facebook.

Kendte.dk siger tillykke til skuespiller Julia Roberts, der i dag den 28. oktober fylder 46 år.

 

Hollywoods "Pretty Woman" fylder rundt Husker du dem alle? 20 ting der fylder 20 i år

Julia Fiona Roberts blev født den 28. oktober 1967 i Georgia, USA. Hun fik sit internationale gennembrud som escortpigen Vivian Ward i filmen “Pretty Woman” fra 1990. Hun vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i filmen “Erin Brockovich”, 2000.

Hun er gift med Daniel Moder og har tre børn. Hun har dog også haft forhold til blandt andet Matthew Perry, Liam Neeson og Kiefer Sutherland. Hun har flere gange stået på listen i People Magazine’s “50 smukkeste mennesker i verden”. Hun er praktiserende hinduist.

Udvalgt filmografi

  • “Pretty Woman” (1990)
  • “I seng med fjenden” (1991)
  • “Min bedste vens bryllup” (1997)
  • “Notting Hill” (1999)
  • “Runaway Bride” (1999)
  • “Erin Brockovich” (2000)
  • “America’s Sweethearts” (2001)
  • “Mona Lisa Smile” (2003)
  • “Charlie Wilson’s War” (2007)

Del din kommentar

Forsiden lige nu