Danas Supermand

fredag d. 18. marts 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Dana Reeve udtaler sig for første gang om sin Supermand. For første gang siden Christopher Reeve døde, udtaler hans kone sig nu omkring den dag Reeve døde. Reeve blev lam i 1995 efter en forfærdelig rideulykke. Han døde som 52-årig i oktober måned 2004. Denne dag var Dana flere tusinde kilometer væk, da hun var med i et teaterstykke i Californien. Hun var ikke forberedt på at han skulle dø.

Hun fik opkaldet dagen før hun skulle forlade Californien. Hendes gode ven Robin Williams gav hende lov til at låne hans privat jet, så hun hurtigt komme hjem til sin mand inden han døde. Da hun ankom til hospitalet, så hun en masse læger prøve at genoplive Reeves, men han var død. Dana begyndte at råbe og skrige og græde, mens hun sagde, at hun elskede ham, og at hun var ked af, at hun ikke var der for ham i hans sidste stund.

Den smukke seriemorder endte livet i en elektrisk stol

Hun udtaler, at den dag de blev gift, lovede de hinanden, at de ville være sammen i medgang og modgang. Hun føler, at hun har overholdt sin del af aftalen meget godt. Reeve nåede at være med i fire film om Supermand. Brandon Routh skal nu overtage denne rolle i en ny film om Supermand, der får premiere i 2006.

Del din kommentar

Forsiden lige nu