Daniel Agger bliver i Liverpool.

onsdag d. 11. juli 2012 kl: 9. 13 Af: Kendte.dk NY
 

Nu er der ro på i Liverpool truppen..  Den danske stjerne har sagt han bliver i klubben.!

Der har længe været snakket om hvorvidt, Jose Mourinho vil hente Daniel Agger til Real Madrid, men efter en lang og intens snak med den danske landsholdsspiller er Liverpools nytiltrådte manager, Brendan Rodgers, sikker i sin sag – Agger bliver fortsat ved med at spiller i den røde bluse.

Han føler sig overbevist om, at den 27-årige dansker fortsætter på Anfield som sin hjemmebane, som en af de hovedspiller som holdet skal bygges op omkring i næste sæson.

– Jeg har en rigtig god fornemmelse, efter jeg har haft en snak med Daniel. Han er meget dedikeret til projektet, siger Brendan Rodgers onsdag til engelske medier.

Agger i monsterhandel: Køber nabolejlighed for svimlende beløb

Udover udtaler Liverpools nye manager:

– Daniel har gjort det klart, at han vil blive her og kæmpe for at gøre klubben stærkere, så vi får resultater fremadrettet, siger Brendan Rodgers.

Med den udmelding fra den nytiltrådte manager kan det kun være et spørgsmål om tid, før Daniel Aggers agent, Per Steffensen, skal en tur til den engelske for at forhandle en ny, forbedret kontrakt på plads for den danske topspiller.

Daniel Agger indstiller karrieren

Brendan Rodgers udtalte kort efter sin tiltræden, at nøglen til succes var at forlænge med tre af klubbens topspillere – Luis Suarez, Martin Skrtel og Daniel Agger.

Daniel Agger har allerede før EM udtalt, at han naturligvis ikke havde været i Liverpool i seks et halvt år, hvis ikke det var fordi, han holdt af både byen og klubben.

Del din kommentar

Forsiden lige nu