Daniel Agger er 125 millioner værd!

mandag d. 30. juli 2012 kl: 8. 43 Af: Kendte.dk NY
 

Vil Den danske stjernespiller trække i den lyseblå trøje for rivalerne?

De seneste par uger har været præget af massive rygter om diverse storklubbers interesse i den danske Liverpool-forsvarer Daniel Agger.

Agger i monsterhandel: Køber nabolejlighed for svimlende beløb

Både de spanske mestre Real Madrid og deres rivaler FC Barcelona meldes blandt bejlerne, men det er de engelske mestre Manchester City, som indleder budkrigen – og den starter højt, hvis man skal tro en britisk avis.

Ifølge avisen er City-manager Roberto Mancini klar til at bruge 13 millioner pund (124 mio. kr.) af sit indkøbsbudget på den 27-årige centerforsvarer. Daniel Agger skal erstatte Kolo Toure, som meldes på vej væk fra Etihad Stadium.

Og danskeren er angiveligt parat til et skifte. Ifølge The Mirrors kilder har han meddelt Liverpools nye træner Brendan Rogers, at han vil væk.

Det er derfor kun et spørgsmål om, hvorvidt han skal til Manchester eller La Liga, skriver avisen.

Daniel Agger kom til Liverpool fra Brøndby i 2006 for 6 millioner pund, hvilket gjorde ham til klubbens dyreste forsvarsindkøb nogensinde. Det er senere overgået af købet af Glen Johnson.

Daniel Agger indstiller karrieren

Hvidovre-drengen har tidligere udtalt, at han ikke vil væk fra klubben, men de seneste års skuffende resultater og manglende Champions League-deltagelse kan have ændret hans mening.

Så det bliver spændende at se om vi ser den danske forsvarskaptajn i en anden spillertrøje i frtemtiden…
Budene er først lige startet så det er uvist om det bliver en engelsk klub eller måske pt. verdens bedste klub Real Madrid som får ham i deres stald.

Del din kommentar

Forsiden lige nu