Dannielynns far er fundet

tirsdag d. 10. april 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Så foreligger resultatet af DNA-undersøgelsen, som skulle afgøre, hvem der er den biologiske far til den afdøde model Anna Nicole Smiths lille datter, Dannielynn. Den biologiske far er fotografen Larry Birkhead, har videnskaben nu slået fast.

Ann Eleonora fra Herrens veje: -Jeg taler med mine døde slægtninge

I sidste uge forlød det, at Anna Nicoles samlever, advokaten Howard K. Stern, ikke ville slås med Larry Birkhead om forældremyndigheden om den lille, hvis det viste sig, at fotografen var den biologiske far, og det har advokaten nu selv bekræftet.

“Mine følelser for Dannielynn har ikke ændret sig,” udtaler Stern, som er anført som barnets far på hendes fødselsattest. “Jeg har ikke tænkt mig at slås med Larry Birkhead om forældremyndigheden. Vi vil gøre hvad vi kan for at sikre, at Dannielynns interesser tilgodeses bedst muligt, og jeg vil gøre mit til, at Larry får den fulde forældremyndighed,” siger Stern, som også siger, at Birkhead må besøge Dannielynn så ofte han ønsker, mens sagen om forældremyndigheden kører.

Advokaten har tidligere udtalt, at han gerne vil blive ved med at være en del af den lille piges liv. Det forventes også, at Anna Nicoles mor, Virgie Arthur, fortsat vil kæmpe for, at det bliver hende, der får retten til det lille barn, men her er både Howard K. Stern og Larry Birkhead tilsyneladende enige om, at det kan der under ingen omstændigheder blive tale om.

Del din kommentar

Forsiden lige nu