Danseeventyret er slut for håndboldspiller

fredag d. 2. oktober 2015 kl: 22. 41 Af: Ritzau Fokus
 
Håndboldspilleren Katrine Fruelund og partneren Aslak Amtrup måtte fredag aften forlade Vild med dans.

Håndboldspilleren Katrine Fruelund og partneren Aslak Amtrup måtte fredag aften forlade Vild med dans. Foto: MOGENS FLINDT/POLFOTO

Fredag aften blev det Katrine Fruelund og Aslaks Amtrups tur til at forlade Vild med dans.

Niveauet var højt fredag aften i Vild med dans. Derfor måtte alle ti par give alt, hvad de havde i sig på dansegulvet for at sikre sig en plads videre i det populære tv-program.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Det lykkedes ikke for håndboldspilleren Katrine Fruelund og partneren Aslak Amtrup, der fredag aften måtte forlade gulvet skuffede.

Det skete efter en omdans mod sangeren James Sampson og den professionelle danser Mie Moltke.

Katrine Fruelund og Aslak Amtrup endte da også med at få aftenens laveste point for deres salsa, og denne gang kunne seernes stemmer ikke redde dem.

I sidste uge kæmpede sangerinden Karen Mukupa med tårerne, da hun og partneren fik 10 point af dommerne. I løbet af ugen har parret trænet hårdt, og det betalte sig. Dommerne kaldte deres salsa for deres bedste dans overhovedet og gav dem 23 point i alt.

En anden af aftenens store overraskelse var cirkusprinsen Patrick Berdino og partneren Jenna Bagge. Sidste fredag endte parret i omdans, men denne gang imponerede de dommerne og fik sammenlagt hele 20 point for deres salsa, hvor der også var tilsat lidt cirkusgøgl.

Skuespillerinden Stephania Potalivo og den professionelle danser Morten Kjeldgaard fik også stor ros for deres cha-cha-cha.

– Jeg har aldrig set nogen nydanser levere en cha-cha-cha på den måde så tidligt. Jeg kan ikke være i min krop. Det er fantastisk, udbrød Jens Werner, efter parrets dans.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

De resterende ni par kan igen opleves næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu