Danseglad bokser: Jeg elsker de lange kjoler

onsdag d. 7. september 2016 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard Foto Christian Stæhr TV2
Sarah Mahfoud er tredobbelt danmarksmester i boksning. Foto: Christian Stæhr/TV2.

Bokseren Sarah Mahfoud glæder sig til de flotte kjoler i Vild med dans, og hun gør alt, hvad hun kan, for at komme så langt som muligt.

Boksehandskerne er lagt i skuffen for en stund, og nu bliver de snart skiftet ud med kjole, stilletter og opsat hår for bokseren Sarah Mahfoud.

Hun er i øjeblikket i fuld gang med dansetræningen sammen med partneren Morten Kjeldgaard, der skal lære den garvede sportsudøver at sænke paraderne i Vild med dans.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Lige netop de lange kjoler og programmets glitter og glimmer er noget af det, den 26-årige bokser ser frem til, når hun skifter bokseringen ud med dansegulvet hver fredag aften.

– Jeg elsker det. Jeg synes, at det er så fedt at få lov til. Jo mere des bedre, siger Sarah Mahfoud.

Afslappet tøjstil i hverdagen

Normalt er hun heller ikke bleg for at springe i kjole og stilletter, hvis lejligheden byder sig, men til hverdag er det ikke noget hun gør sig meget i.

– I hverdagen er jeg meget afslappet med træningsko, og hvad der hører til. Man kan sagtens være begge dele. Det er ikke fordi, jeg er meget drenget – undtagen når jeg er til boksning. Der er jeg benhård, siger hun og griner.

En anden ting, der også er blevet lagt i skuffen er boksetemperamentet, mens fighterviljen er fulgt med ind i danselokalet.

Vilje til sejr

Lige netop viljen til sejr er en af bokserens helt store fordele, understreger Vild med dans-partneren Morten Kjeldgaard.

– Vi optager vores danse, og når vi ser dem igennem, siger hun lige med det samme, at dét kan hun gøre bedre. Der er helt sikkert noget fightervilje, og den er der også, selv om der er store vabler i skoene, siger han.

– Der skal bare noget tape på, og så kører vi videre. Det er lige meget, supplerer den nyslåede danser grinende.

Sarah Mahfoud er tredobbelt danmarksmester i boksning, og det er gennem boksetræningen, at hun har lært at give alt, hvad hun har i sig for at sikre det bedste resultat.

Men uden for bokseringen bobler hun nærmest over af glæde, og hun slutter de fleste af sine sætninger af med et grin eller et lille fnis.

Stor udfordring

En ting, der dog tydeligt vidner om Sarah Mahmouds boksebaggrund, er hendes bevægelser i øvelokalet.

En af parrets største udfordringer har derfor indtil videre været at få hende til at bevæge sig som en danser frem for som bokser.

– Boksere læner sig frem, går ned i knæ, tager skuldrene frem og hænderne op. Her er det stik modsat. Man skal frem med brystet, ned med skuldrende, hoften frem, benet strakt og op på tå. Det er forvirrende, siger hun.

Første par ude af Vild med dans: Tv-stjerne færdig

Sarah Mahfouds fremskridt på dansegulvet kan ses, når Vild med dans får premiere den 9. september.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu