Danseglad vejrvært har sat sin villa til salg

tirsdag d. 20. marts 2018 kl: 13. 06 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Kvadratmeterprisen ligger lidt over gennemsnittet i den 340 kvadratmeter store villa, som Cecilie Hother og Thomas Honore netop har sat til salg. Men prisen er 12.500.000 kroner, så der skal graves dybt i kassekreditten.

Hun har guidet os gennem den ene vejrprognose efter den anden – og har også vist os, hvordan en quickstep skal håndteres.

Tv-vært stråler: -Jeg skal giftes

Og på TV 2’s søsterkanal har Cecilie Hother også vist os, hvad der sker ude under en helt åben himmel.

Nu er tiden kommet til, at noget helt andet skal vises frem.

TV-vært og iværksætter Cecilie Hothers og gemalen Thomas Gregers Honores kæmpestore hjem i den mondæne københavnerforstad Lyngby er nemlig netop blevet sat til salg.

Vejrvært har sat sin villa til salg

Ønsker man at rykke ind her, kommer det nok til at kræve en fremvisning eller to. Prisen lyder nemlig på 12,5 millioner kroner ifølge Boliga.

Den hvide palævilla er til salg hos ejendomsmæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, og i salgsbeskrivelsen kalder de den 340 kvadratmeter store villa for “kvarterets mest markante ejendom”.

Huset byder således både på køkken-alrum, en sydvendt stue med karnap og original stuk, mens der i kælderen er grovkøkken, stort badeværelse, vinrum og blandt andet også plads til teenageren eller måske en au pair.

Ønsker en fremtid som nybygger

Det er drømmen om selv at sætte alle stregerne til fremtidens hjem, der har fået Cecilie Hother og Thomas Honore til at udbyde den store Lyngby-villa, som Thomas Honore ifølge tinglysningen har ejet siden 00’erne, til salg.

Ifølge ugebladet Tæt På har parret nemlig købt deres drømmegrund, hvorpå de skal bygge deres nye hjem.

Og det er en beslutning, som Cecilie Hother på sin blog beskriver som noget, der vil komme til at ændre hendes liv for altid.

– Jeg er da også sikker på, at jeg nok skal have fordoblet min mængde af grå hår, inden processen er færdig, skriver TV-værtinden på sin blog.

En anelse dyrere end de andre

Hun erhverver sig i øvrigt også som smykkedesigner i sin egen virksomhed.

Udbudsprisen på villaen giver ifølge oplysninger fra Boliga.dk villaen en kvadratmeterpris nær 48.000 kroner.

Det er kun en anelse mere, end den pris områdets øvrige huse udbydes til salg for.

Kendt TV-ansigt vender tilbage til skærmen

Sidste år endte husene i Lyngby-Taarbæk kommune med at gå for gennemsnitlige kvadratmeterpriser på 38.640 kroner, hvilket gør kommunen til landets fjerdedyreste sted at være huskøber – kun overgået af Frederiksberg, nabokommunen Gentofte og København.

Man kan kigge nærmere på boligen, der er sat til salg hos Ivan Eltoft Nielsen, her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu